У Луганську майже дві доби тому зник журналіст газети «Неделя плюс»

У Луганську майже дві доби тому зник журналіст газети «Неделя плюс»

16 Травня 2014
3660

У Луганську майже дві доби тому зник журналіст газети «Неделя плюс»

3660
У Луганську майже дві доби тому зник журналіст газети «Неделя плюс»
У Луганську майже дві доби тому зник журналіст газети «Неделя плюс»

14 травня у м. Луганську зник журналіст місцевої газети «Неделя плюс» Володимир Старцев. Про це повідомляє сайт видання.

 

«Близько 23.00 14 травня Володимир Старцев вийшов з будинку в кварталі Шевченко (де він був у гостях), маючи намір йти додому. Додому не прийшов. Приблизно в цей час у нього відключилися обидва мобільних телефони. З тих пір вони вимкнені, однак кілька разів о 20.21 15 травня і о 2.44 16 травня один з номерів включався і відразу ж вимикався. Пошук Володимира по лікарнях результату не дав», - повідомляє газета «Неделя плюс».

 

Колеги журналіста заявляють, у них є підстави вважати, що зникнення Володимира Старцева пов'язане з його професійною діяльністю, і просять надати допомогу у пошуках. Всіх, хто що-небудь знає про місцезнаходження Володимира Старцева, просять звертатися до редакції «Неделя плюс» за тел.: 099-017-13-51, 06442-50-111.

 

Інформацію про  зникнення журналіста Інституту масової інформації (ІМІ) підтвердив головний редактор «Реальної газети» Андрій Діхтяренко. «Останній раз Володю бачили увечері 14 травня, він ішов від друга додому. З тих пір ніде не з'являвся, на зв'язок з рідними і друзями не виходив. Пошук по лікарнях і т.д. поки нічого не дав», - повідомив Андрій Діхтяренко.

 

За його словами, мати Володимира Старцева написала заяву в міліцію про зникнення сина.

 

Володимиру Старцеву - 46 років. Раніше працював в «Реальній газеті», писав для газети «Дзеркало тижня». Деякий час жив у м.Львові.

 

Нагадаємо, терористи у Слов'янську взяли у полон і досі не відпустили щонайменше трьох журналістів. Наразі немає офіційної інформації про долю журналіста видання «ВолиньПост» Сергія Шаповала, київської журналістки та активістки Ірми Крат, маріупольського журналіста Миколи Рябченка, який зник 6 травня в районі райцентру Мангуш (Донецька обл.).

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
3660
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду