detector.media
16.05.2014 15:34
У Луганську майже дві доби тому зник журналіст газети «Неделя плюс»
У Луганську майже дві доби тому зник журналіст газети «Неделя плюс»

14 травня у м. Луганську зник журналіст місцевої газети «Неделя плюс» Володимир Старцев. Про це повідомляє сайт видання.

 

«Близько 23.00 14 травня Володимир Старцев вийшов з будинку в кварталі Шевченко (де він був у гостях), маючи намір йти додому. Додому не прийшов. Приблизно в цей час у нього відключилися обидва мобільних телефони. З тих пір вони вимкнені, однак кілька разів о 20.21 15 травня і о 2.44 16 травня один з номерів включався і відразу ж вимикався. Пошук Володимира по лікарнях результату не дав», - повідомляє газета «Неделя плюс».

 

Колеги журналіста заявляють, у них є підстави вважати, що зникнення Володимира Старцева пов'язане з його професійною діяльністю, і просять надати допомогу у пошуках. Всіх, хто що-небудь знає про місцезнаходження Володимира Старцева, просять звертатися до редакції «Неделя плюс» за тел.: 099-017-13-51, 06442-50-111.

 

Інформацію про  зникнення журналіста Інституту масової інформації (ІМІ) підтвердив головний редактор «Реальної газети» Андрій Діхтяренко. «Останній раз Володю бачили увечері 14 травня, він ішов від друга додому. З тих пір ніде не з'являвся, на зв'язок з рідними і друзями не виходив. Пошук по лікарнях і т.д. поки нічого не дав», - повідомив Андрій Діхтяренко.

 

За його словами, мати Володимира Старцева написала заяву в міліцію про зникнення сина.

 

Володимиру Старцеву - 46 років. Раніше працював в «Реальній газеті», писав для газети «Дзеркало тижня». Деякий час жив у м.Львові.

 

Нагадаємо, терористи у Слов'янську взяли у полон і досі не відпустили щонайменше трьох журналістів. Наразі немає офіційної інформації про долю журналіста видання «ВолиньПост» Сергія Шаповала, київської журналістки та активістки Ірми Крат, маріупольського журналіста Миколи Рябченка, який зник 6 травня в районі райцентру Мангуш (Донецька обл.).

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY