Під Маріуполем попали під обстріл журналісти 5-го каналу

Під Маріуполем попали під обстріл журналісти 5-го каналу

16 Травня 2014
4142

Під Маріуполем попали під обстріл журналісти 5-го каналу

4142
Під Маріуполем попали під обстріл журналісти 5-го каналу
Під Маріуполем попали під обстріл журналісти 5-го каналу

У ніч на 16 травня на блокпост Національної гвардії на в'їзді до м. Маріуполя (Донецька обл.)  напали озброєна група терористів. Під обстріл потрапила й знімальна група 5-го каналу, повідомила на своїй сторінці в Facebook журналістка 5-го каналу Ірина Герасимова.

 

За словами журналістки, перестрілка тривала 15 хвилин. Військові намагалися прикрити собою знімальну групу.

 

«22.00. На блокпост Нацгвардії на в'їзді в Маріуполь напали бойовики, перестрілка тривала 15хв. Я так сильно в землю своє лице ще ніколи не вдавлювала. Дякуєм резервісту Вані, який за 1 тисячу грн в місяць прикривав нас з оператором своїм тілом. Страшно. Відео - як доберемось до компа», - написала Ірина Герасимова.

 

Поранених серед українських військових та серед журналістів немає.

 

Згодом Ірина Герасимова оприлюднила відео з місця події. 

 

Нагадаємо, російський телеканал LifeNews заявив, що 7 травня знімальна группа каналу - кореспондент Олексій Казанников і оператор Олександр Матвєєв - опинилися під вогнем у районі м. Слов'янська (Донецька обл.) під час підготовки до прямого включення.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
4142
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду