Журналіст СТБ поранений світлошумовою гранатою в ногу

Журналіст СТБ поранений світлошумовою гранатою в ногу

20 Січня 2014
6692

Журналіст СТБ поранений світлошумовою гранатою в ногу

6692
Журналіст СТБ поранений світлошумовою гранатою в ногу
Журналіст СТБ поранений світлошумовою гранатою в ногу

Сьогодні, 20 січня, під час сутичок протестувальників і міліції на вул.Грушевського у Києві постраждав журналіст СТБ Олексій Сімаков. Про це повідомили під час прямого ефіру Hromadske.tv (стрім-трансляція Олександра Назарова).

 

В ефірі Олексій Сімаков продемонстрував рану на нозі. Поранення журналіст СТБ отримав від осколка світлошумової  гранати.

 

За  словами Олексія Сімакова, він відчув різкий біль, після якого сів на землю. Колеги відвели його до лікарів, які надали першу допомогу.

 

У прес-службі СТБ «Детектор медіа» повідомили, що наразі  журналіст Олексій Сімаков перебуває у ньюзрумі прогами «Вікна-новин» і готує сюжет до випуску.

 

За інформацією «Детектор медіа», 19 і 20 січня під час подій на вул.Грушевського постражали 20 журналістів. Зокрема,  координатор «Спільнобачення» Галина Садомцева отримала травму обличчя та ніг внаслідок влучання осколків. В око та руку поранено корреспондента газети «Вести» Вячеслава Веремія. Оператор «Радіо Свобода» Ігор Ісхаков постраждав від розриву свілошумової гранати. Світлошумова граната також поранила журналіста інтернет-видання і газети ВО «Свобода» Володимира Тищенка.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
6692
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду