На Львівщині лікар зумисно поламав ногу журналісту (ВІДЕО)

3 Червня 2013
19121

На Львівщині лікар зумисно поламав ногу журналісту (ВІДЕО)

19121
На Львівщині лікар зумисно поламав ногу  журналісту  (ВІДЕО)

На зборах трудового колективу Стебницької міської лікарні, що у Львівській області, головний лікар медичного закладу наніс тілесні ушкодження журналісту, який проводив відеозйомку зборів. Про це повідомляє УНІАН, посилаючись на прес-секретаря прокуратури Львівської області Мар'яну Гайовську.

 

30 травня головний редактор газети «Трускавецька газета» та активіст громадського руху «Чесно» у Дрогобичі Руслан Солонець проводив зйомку зборів трудового колективу Стебницької міської лікарні. Як видно з відео зборів, пересуваючись переповненим коридором, журналіст наступив на ногу лікарю, на що той закричав: «Зніміть на камеру! Журналісти нападають на лікарів!». Після цього лікар навмисне наступив на ногу журналісту. Як вказано у звернені громадянського руху «Чесно» у Дрогобичі, у журналіста діагностовано перелом кістки лівої стопи.

 

 

2 червня Трускавецький міський відділ міліції відкрив кримінальне провадження за фактом перешкоджання законній професійній діяльності журналістів (ч. 1 ст. 171 Кримінального кодексу України).

 

Розслідування перебуває на контролі Дрогобицької міжрайонної прокуратури.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
19121
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду