detector.media
03.06.2013 14:02
На Львівщині лікар зумисно поламав ногу журналісту (ВІДЕО)

На зборах трудового колективу Стебницької міської лікарні, що у Львівській області, головний лікар медичного закладу наніс тілесні ушкодження журналісту, який проводив відеозйомку зборів. Про це повідомляє УНІАН, посилаючись на прес-секретаря прокуратури Львівської області Мар'яну Гайовську.

 

30 травня головний редактор газети «Трускавецька газета» та активіст громадського руху «Чесно» у Дрогобичі Руслан Солонець проводив зйомку зборів трудового колективу Стебницької міської лікарні. Як видно з відео зборів, пересуваючись переповненим коридором, журналіст наступив на ногу лікарю, на що той закричав: «Зніміть на камеру! Журналісти нападають на лікарів!». Після цього лікар навмисне наступив на ногу журналісту. Як вказано у звернені громадянського руху «Чесно» у Дрогобичі, у журналіста діагностовано перелом кістки лівої стопи.

 

 

2 червня Трускавецький міський відділ міліції відкрив кримінальне провадження за фактом перешкоджання законній професійній діяльності журналістів (ч. 1 ст. 171 Кримінального кодексу України).

 

Розслідування перебуває на контролі Дрогобицької міжрайонної прокуратури.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY