Фіналістами премії PromaxBDA стали роботи «Інтера», ICTV і НЛО TV (ДОПОВНЕНО)

Фіналістами премії PromaxBDA стали роботи «Інтера», ICTV і НЛО TV (ДОПОВНЕНО)

17 Лютого 2015
6809

Фіналістами премії PromaxBDA стали роботи «Інтера», ICTV і НЛО TV (ДОПОВНЕНО)

6809
Фіналістами премії PromaxBDA стали роботи «Інтера», ICTV і НЛО TV (ДОПОВНЕНО)
Фіналістами премії PromaxBDA стали роботи «Інтера», ICTV і НЛО TV (ДОПОВНЕНО)

До шорт-листа фіналістів телевізійної премії в галузі дизайну PromaxBDA Europe Awards цього року увійшли дві роботи телеканалу «Інтер» та по одній - каналів ICTV і НЛО TV. Про це повідомили прес-служби телеканалів.

 

За перемогу в номінації Сonsumer or Trade Print Ad‐Program змагатиметься постер до документального фільму власного виробництва каналу «Стіна», а в категорії Specific Using Multiple Media - промо-кампанія «Інтер Суперкубка України» під назвою «Досить нас розділяти! Ми з тобою однієї гри!».

 

«Цього літа матч за "Інтер Суперкубок України" між київським "Динамо" та донецьким "Шахтарем" став більшим, ніж спортивне змагання. Ми хотіли з протистояння одвічних суперників зробити маніфест про єдність, якого нам зараз так не вистачає. "Стіна" - масштабний спецпроект, який був присвячений 25-річчю з дня падіння Берлінської стіни. І в постері до нього ми спробували передати найголовніше - почуття і долі звичайних людей, яким доводиться жити і вмирати в розпал політичних катаклізмів», - сказав промо-директор телеканалу «Інтер» Олексій Пасічник.

 

Конкурентами «Інтера» з цих номінаціях є такі компанії як HBO, BBC, RTL, Discovery, Canal +, Fox, Disney.

 

Ефірне оформлення програми «Україна кримінальна» телеканалу ICTV увійшло до списку фіналістів номінації «Типографіка» (On-air Typography). Фіналістами в цій номінації також стали також телекомпанії BBC, RT Channel, NBC Universal Global Networks Espana S.L, повідомляє прес-служба ICTV.

 

«Телеканал ICTV пишається своїми колегами і вболіває за нові досягнення.  Ми маємо переконання, що і цьогоріч нам вдасться завоювати високий результат!», - йдеться в повідомленні прес-служби.

 

Іміджева кампанія телеканалу НЛО TV з героями-монстрами вийшла у фінал конкурсу в номінації General Channel Image Campaign Using Multiple Media. Разом з українським каналом у цій номінації фіналістами стали Prosieben, France 4, SyFy.

 

 

«НЛО TV - єдиний український канал, представлений у цій номінації. Особливо це приємно, враховуючи той факт, що ми - один з наймолодших гравців на українському телебаченні. Те, що журі найпрестижнішої телевізійної премії відібрало в фінал нашу іміджеву кампанію, поряд з європейськими телеканалами, доводить те, що у нас працює сильна команда, яка робить якісний продукт», - зауважив директор НЛО TV Іван Букрєєв.

 

 

 

 

Повний перелік фіналістів можна переглянути тут. Переможці PromaxBDA в Європі будуть названі 24 березня в Берліні (Німеччина).

 

Серед фіналістів в інших номінаціях є російські телекомпанії ВДТРК, «Звезда», канали «Домашний», RT (Russia Today). Нагадаємо, нещодавно було розпочато збір підписів за позбавлення російського каналу LifeNews міжнародної премії World Summit Award Mobile.

 

Нагадаємо, в 2013 році за ефірне оформлення програми «Провокатор» телеканал ICTV здобув «срібло»  європейської телевізійної премії в галузі промо та дизайну Promaxbda Europe Awards у номінації «Краща типографіка».

 

Дві нагороди завоював телеканал ICTV у 2014 році: у номінації «Арт-режисура і дизайн: програмна заставка» бронзу отримало ефірне оформлення програми «Машина часу», у номінації «Арт-режисура і дизайн: програмний логотип»  третє місце посіло оформлення програми «Розіграш»

 

Promax BDA - конкурс досягнень у сфері маркетингу, дизайну та креативу в розважальній індустрії. Вручення премій PromaxBDA відбувається щороку влітку і вважається найбільш впливовою професійною премією у сфері дизайну.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
6809
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду