detector.media
17.02.2015 13:34
Фіналістами премії PromaxBDA стали роботи «Інтера», ICTV і НЛО TV (ДОПОВНЕНО)
Фіналістами премії PromaxBDA стали роботи «Інтера», ICTV і НЛО TV (ДОПОВНЕНО)

До шорт-листа фіналістів телевізійної премії в галузі дизайну PromaxBDA Europe Awards цього року увійшли дві роботи телеканалу «Інтер» та по одній - каналів ICTV і НЛО TV. Про це повідомили прес-служби телеканалів.

 

За перемогу в номінації Сonsumer or Trade Print Ad‐Program змагатиметься постер до документального фільму власного виробництва каналу «Стіна», а в категорії Specific Using Multiple Media - промо-кампанія «Інтер Суперкубка України» під назвою «Досить нас розділяти! Ми з тобою однієї гри!».

 

«Цього літа матч за "Інтер Суперкубок України" між київським "Динамо" та донецьким "Шахтарем" став більшим, ніж спортивне змагання. Ми хотіли з протистояння одвічних суперників зробити маніфест про єдність, якого нам зараз так не вистачає. "Стіна" - масштабний спецпроект, який був присвячений 25-річчю з дня падіння Берлінської стіни. І в постері до нього ми спробували передати найголовніше - почуття і долі звичайних людей, яким доводиться жити і вмирати в розпал політичних катаклізмів», - сказав промо-директор телеканалу «Інтер» Олексій Пасічник.

 

Конкурентами «Інтера» з цих номінаціях є такі компанії як HBO, BBC, RTL, Discovery, Canal +, Fox, Disney.

 

Ефірне оформлення програми «Україна кримінальна» телеканалу ICTV увійшло до списку фіналістів номінації «Типографіка» (On-air Typography). Фіналістами в цій номінації також стали також телекомпанії BBC, RT Channel, NBC Universal Global Networks Espana S.L, повідомляє прес-служба ICTV.

 

«Телеканал ICTV пишається своїми колегами і вболіває за нові досягнення.  Ми маємо переконання, що і цьогоріч нам вдасться завоювати високий результат!», - йдеться в повідомленні прес-служби.

 

Іміджева кампанія телеканалу НЛО TV з героями-монстрами вийшла у фінал конкурсу в номінації General Channel Image Campaign Using Multiple Media. Разом з українським каналом у цій номінації фіналістами стали Prosieben, France 4, SyFy.

 

 

«НЛО TV - єдиний український канал, представлений у цій номінації. Особливо це приємно, враховуючи той факт, що ми - один з наймолодших гравців на українському телебаченні. Те, що журі найпрестижнішої телевізійної премії відібрало в фінал нашу іміджеву кампанію, поряд з європейськими телеканалами, доводить те, що у нас працює сильна команда, яка робить якісний продукт», - зауважив директор НЛО TV Іван Букрєєв.

 

 

 

 

Повний перелік фіналістів можна переглянути тут. Переможці PromaxBDA в Європі будуть названі 24 березня в Берліні (Німеччина).

 

Серед фіналістів в інших номінаціях є російські телекомпанії ВДТРК, «Звезда», канали «Домашний», RT (Russia Today). Нагадаємо, нещодавно було розпочато збір підписів за позбавлення російського каналу LifeNews міжнародної премії World Summit Award Mobile.

 

Нагадаємо, в 2013 році за ефірне оформлення програми «Провокатор» телеканал ICTV здобув «срібло»  європейської телевізійної премії в галузі промо та дизайну Promaxbda Europe Awards у номінації «Краща типографіка».

 

Дві нагороди завоював телеканал ICTV у 2014 році: у номінації «Арт-режисура і дизайн: програмна заставка» бронзу отримало ефірне оформлення програми «Машина часу», у номінації «Арт-режисура і дизайн: програмний логотип»  третє місце посіло оформлення програми «Розіграш»

 

Promax BDA - конкурс досягнень у сфері маркетингу, дизайну та креативу в розважальній індустрії. Вручення премій PromaxBDA відбувається щороку влітку і вважається найбільш впливовою професійною премією у сфері дизайну.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY