«Інтер» традиційно покаже матч за Суперкубок України

«Інтер» традиційно покаже матч за Суперкубок України

11 Липня 2014
4993
11 Липня 2014
17:50

«Інтер» традиційно покаже матч за Суперкубок України

4993
«Інтер» традиційно покаже матч за Суперкубок України
«Інтер» традиційно покаже матч за Суперкубок України

22 липня у Львові на стадіоні «Арена Львів»  матчем за «Інтер Суперкубок України» відкриється новий футбольний сезон. Титульним спонсором і офіційним телетранслятором матчу виступає телеканал «Інтер», йдеться на сайті каналу.

 

У поєдинку за почесний трофей змагатимуться найсильніші вітчизняні команди, які здобували Суперкубок по п'ять разів - донецький «Шахтар» (Чемпіон України сезону 2013/2014 рр.) та київське «Динамо» (володар Кубка України сезону 2013/2014 рр.).

 

Трансляція матчу на телеканалі «Інтер» розпочнеться о 21.00.

 

«Телеканал "Інтер" вважає однією зі складових своєї соціальної місії підтримку усіх масштабних спортивних подій України. У цей непростий для нашої країни час футбол є силою, що об'єднує українців. Тому ми з особливим задоволенням вже сьомий рік поспіль стаємо Титульним спонсором матчу за Суперкубок України, яким розпочинається новий футбольний сезон. Черговий "Інтер Суперкубок Украіни" з футболу традиційно відбудеться під егідою Об'єднання професіональних футбольних клубів України "Прем'єр-ліга" та телеканалу "Інтер". Трансляція "Інтер Суперкубку України" завжди відбувається на "Інтері" з хорошими показниками залучення глядацької аудиторії, а, завдячуючи телеканалові "Інтер+", пряму трансляцію матчу матимуть змогу переглянути телеглядачі не лише України, а й понад тридцяти країн», - сказав голова правління телеканалу «Інтер» Єгор Бенкендорф.

 

 

Суперкубок - популярний в світовому футболі формат турніру, який складається з одного матчу і проводиться напередодні старту нового сезону. У ньому беруть участь найсильніші футбольні команди країн - чемпіони та володарі Кубків попереднього сезону. В Україні матчі за Суперкубок проводяться з 2004 року. У 2008 році телеканал «Інтер» став Титульним спонсором та Офіційним телетранслятором матчу, який з того часу носить офіційну назву «Інтер Суперкубок України». 

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
4993
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Qcumber
3548 дн. тому
Варто нагадати, що "Інтер" буде титульним спонсором і офіційним транслятором матчу за Суперкубок востаннє за чинним контрактом: http://www.telekritika.ua/news/2012-06-27/72933
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду