Військовий журналіст Денис Гойко поранений в АТО і потребує допомоги

Військовий журналіст Денис Гойко поранений в АТО і потребує допомоги

12 Лютого 2015
5912

Військовий журналіст Денис Гойко поранений в АТО і потребує допомоги

5912
Військовий журналіст Денис Гойко поранений в АТО і потребує допомоги
Військовий журналіст Денис Гойко поранений в АТО і потребує допомоги

10 лютого під Краматорськом (Донецька область) був важко поранений журналіст Центральної телерадіостудії (ЦТРС) Міністерства оборони України Денис Гойко. Про це повідомив на своїй сторінці у Facebook керівник телепроектів «Військовий вісник» та «Захисник Вітчизни» ЦТРС Сергій Камінський.

 

Як повідомив пан Камінський Інституту масової інформації (ІМІ), його спеціальний кореспондент, старший лейтенант Денис Гойко отримав поранення спини та руки середньої важкості і вже переніс операцію. Після операції перебуває в важкому, але стабільному стані.  Зараз його готують до чергової операції, потім - реабілітація.

 

«Осколки потрапили по попереку, в руку, наскрізні по ногах. З руки все витягнути, напевно, не зможуть, багато прийдеться різати. Поки не їсть. Можливо, до кінця тижня його доставлять до Києва», - зазначив він.

 

Сергій Камінський розповів, що Денис Гойко поїхав в зону АТО одним з найперших серед військових кореспондентів.

 

«Цей справжній військовий журналіст, буквально недавно випустився з навчального інституту і знадобився країні якраз в найтяжчий для неї час. Денис один з перших військових телевізійників відправився в невідомість антитерористичної операції на Донбасі і не раз туди повертався. Він відзняв безліч сюжетів, які увійдуть в історію Нашої Країни і Військового телебачення України», - написав пан Камінський.

 

Стан пораненого журналіста стабільний, але важкий

 

Допомогти журналісту Денису Гойко можна, перерахувавши гроші на рахунок мого матері в Приватбанку: 6762 4683 1579 6767 Гойко Світлана Федорівна.

 

Нагадаємо, 21 січня військовий журналіст, репортер телеканалу «Інтер» Роман Бочкала отримав поранення в зоні АТО поблизу Донецького аеропорту. 

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
5912
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду