Телеканал «112» провів телеміст між Україною та Малайзією

Телеканал «112» провів телеміст між Україною та Малайзією

26 Липня 2014
2209

Телеканал «112» провів телеміст між Україною та Малайзією

2209
Телеканал «112» провів телеміст між Україною та Малайзією
Телеканал «112» провів телеміст між Україною та Малайзією

25 липня відбувся телеміст між телеканалом «112 Україна» та малайзійським телеканалом ASTRO AWANI. Через різницю у часі в 5 годин телеміст було розпочато о 15:30 за київським часом.

 

Із закордонної студії з українськими колегами спілкувався капітан «Малайзійських авіаліній» Ахмад Хузлан та ведучий ефіру. У студії каналу «112 Україна» бесіду з колегами із Куала-Лумпур підтримував Вадим Карп'як та гість - експерт-міжнародник Олег Волошин.

 

Предметом розмови півгодинного телемосту стала авіакатастрофа на території України літака Boeing 777 компанії Malaysia Airlines. Гості студій в Києві та Куала-Лумпурі поговорили про важливість розшифровки бортових самописців, а також про ймовірні причини катастрофи. 

 

Капітан «Малазійских авіаліній» Ахмад Хузлан наголосив, що недоліків у технічній підготовці пілотів Boeing не було. Також зазначив, що будь-які висновки щодо причин катастрофи можна буде робити тільки після розшифровки інформація з самописців. 

 

«З чорних ящиків було б достатньо інформації, якщо всі записи перебували в неторканому стані. Це дуже важливий момент, і я дуже хотів би зробити наголос на цьому. Малайзія не бере безпосередньої участі в цьому розслідуванні. Цим займається інша країна. І, мабуть, буде якась інформація щодо снаряду, який потрапив у літак, і ми зможемо встановити, що це був за снаряд. чи це був артилерійський, чи це була ракета, пущена в літак», - заявив капітан Ахмад Хузлан. Нагадаємо, «Боінг-777» був збитий 18 липня над територією України, яка нині контролюється представниками ДНР. На борту літака було 298 осіб, із яких 23 громадянина Малайзії. Усі пасажири та члени екіпажу загинули. 

 

Весь телеміст також транслювався в ефірі телеканалу ASTRO AWANI. Мовою телемосту була англійська, у київській студії розмову перекладали на українську, а в студії телеканалу ASTRO AWANI - на малайзійську.

 

Телеканал «112 Україна» - Інформаційно-розважальний канал, який розпочав своє мовлення 28 листопада 2013. Канал доступний у пакетах найбільших кабельних операторів країни, транслюється через цифрову ефірну мережу DVB-T2, а також через супутники AMOS - 3,4. Мовлення каналу здійснюється 24 години на добу. Генеральний директор - Андрій Подщипков. Генеральний продюсер - Сергій Логунов. Офіційний сайт: www.112.ua

 

Прес-служба телеканалу «112 Україна»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
Прес-служба телеканалу «112 Україна»
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
2209
Коментарі
11
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
фанат ФК "Динамо"
3567 дн. тому
неплохо придумали, как тренеру-Реброву,так и 112 желаю успехов в их не легком деле;)
Суета
3567 дн. тому
Подсуетились и сделали качественный продукт! Редкость на отечественном тв
Колян
3568 дн. тому
среди укр сми подобных мостов на эту тему не видел!молодцы что подсуетились!
Петрик
3568 дн. тому
Классный мост, по крайней мере пытаются услышать другое мнение!
Сеня
3569 дн. тому
Ну посмотрим... Много восторга, который я разделю, но главное чтоб в том же ключе продолжили!
Ольга
3569 дн. тому
согласна со всеми!!!не видела такого среди наших укр сми и близко таких проэктов!конечно очень жаль погибших...особенно маленьких детишек((( пусть им земля будет пухом...
НСТ
3569 дн. тому
отличный был телемост, кажись 112 пытаются выяснить, что же на самом деле с Боингом случилось.
user
3569 дн. тому
Реально Респект 112 каналу за такие сюжеты!на других укр Сми до такого даже не додумались!!!продолжайте в том же духе развиваться;)
Пчеле
3569 дн. тому
Интересный, и не только просто интересный. Люди роют... это плюс!
Пчела
3569 дн. тому
Смотрел этот телемост, довольно таки интересно. Действительно, Алешка, может хоть 112 до правды докопается...
Алешка
3569 дн. тому
Интересный телемост. качественно осветили события, толково построили. Никто кроме них, такое ощущение не пытается узнать правды.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду