detector.media
26.07.2014 12:21
Телеканал «112» провів телеміст між Україною та Малайзією
Телеканал «112» провів телеміст між Україною та Малайзією

25 липня відбувся телеміст між телеканалом «112 Україна» та малайзійським телеканалом ASTRO AWANI. Через різницю у часі в 5 годин телеміст було розпочато о 15:30 за київським часом.

 

Із закордонної студії з українськими колегами спілкувався капітан «Малайзійських авіаліній» Ахмад Хузлан та ведучий ефіру. У студії каналу «112 Україна» бесіду з колегами із Куала-Лумпур підтримував Вадим Карп'як та гість - експерт-міжнародник Олег Волошин.

 

Предметом розмови півгодинного телемосту стала авіакатастрофа на території України літака Boeing 777 компанії Malaysia Airlines. Гості студій в Києві та Куала-Лумпурі поговорили про важливість розшифровки бортових самописців, а також про ймовірні причини катастрофи. 

 

Капітан «Малазійских авіаліній» Ахмад Хузлан наголосив, що недоліків у технічній підготовці пілотів Boeing не було. Також зазначив, що будь-які висновки щодо причин катастрофи можна буде робити тільки після розшифровки інформація з самописців. 

 

«З чорних ящиків було б достатньо інформації, якщо всі записи перебували в неторканому стані. Це дуже важливий момент, і я дуже хотів би зробити наголос на цьому. Малайзія не бере безпосередньої участі в цьому розслідуванні. Цим займається інша країна. І, мабуть, буде якась інформація щодо снаряду, який потрапив у літак, і ми зможемо встановити, що це був за снаряд. чи це був артилерійський, чи це була ракета, пущена в літак», - заявив капітан Ахмад Хузлан. Нагадаємо, «Боінг-777» був збитий 18 липня над територією України, яка нині контролюється представниками ДНР. На борту літака було 298 осіб, із яких 23 громадянина Малайзії. Усі пасажири та члени екіпажу загинули. 

 

Весь телеміст також транслювався в ефірі телеканалу ASTRO AWANI. Мовою телемосту була англійська, у київській студії розмову перекладали на українську, а в студії телеканалу ASTRO AWANI - на малайзійську.

 

Телеканал «112 Україна» - Інформаційно-розважальний канал, який розпочав своє мовлення 28 листопада 2013. Канал доступний у пакетах найбільших кабельних операторів країни, транслюється через цифрову ефірну мережу DVB-T2, а також через супутники AMOS - 3,4. Мовлення каналу здійснюється 24 години на добу. Генеральний директор - Андрій Подщипков. Генеральний продюсер - Сергій Логунов. Офіційний сайт: www.112.ua

 

Прес-служба телеканалу «112 Україна»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY