Телеканал «Україна» став лідером телеперегляду 4 і 5 січня

8 Січня 2014
5046

Телеканал «Україна» став лідером телеперегляду 4 і 5 січня

5046
Телеканал «Україна» став лідером телеперегляду 4 і 5 січня

У перші дні Нового 2014 року, 4 і 5 січня, телеканал «Україна» посів перше місце в рейтингу національних каналів за аудиторією 18-54 років*. Середня частка каналу в суботу 4 січня склала 11,44%, а рейтинг - 2,34%. У неділю 5 січня програми каналу «Україна» дивилися з наступними показниками: частка - 10,85% , рейтинг - 2,21%.

 

Узагальнені показники за 4 і 5 січня 2014 року по ТОП-6 українських загальнонаціональних каналів:

 

 

 

Телеканал «Україна» посів лідируючі позиції завдяки телесеріалам «Слід» (частка - 13,23%), «Інтерни» (частка - 12,63%), «Дорога на острів Пасхи» (частка - 12,69%).

 

Хороші показники телеперегляду продемонструвала також інформаційна програма «События» (частка - 12,69%, рейтинг - 4,48%). Таким чином, частка інформаційної програми зросла на 25% порівняно із середньою часткою проекту в грудні 2013.

 

* Розрахунок показників здійснено для аудиторії у віці 18-54 років у «містах 50 тис. осіб +».

Дослідження телевізійної аудиторії здійснюють Nielsen Ukraine і «Комунікаційний альянс», правовласником даних є Індустріальний Телевізійний Комітет. Детальніше про використані змінні дивіться в: http://www.itk.ua/ua/page/tv-dictionary/. Інформація надана телеканалом «Україна».

 

Довідка про телеканал «Україна»

«Україна» - один із провідних національних телеканалів країни. За підсумками 3-х кварталів 2013 року займає 2 місце у рейтингу загальнонаціональних каналів, з часткою 11,49%, рейтингом 1,74% (за аудиторією старше 18 років, вибірка  «50 тис. +», дані GfK Ukraine).

Загальне покриття телеканалу «Україна» на кінець 3-го кварталу 2013 року складає 96,9% усіх домогосподарств України. Передача сигналу здійснюється за допомогою аналогової передавальної мережі, кабельних мереж та через супутник. Кількість потенційних глядачів каналу складає 41 млн. осіб. У ефірі інформаційне, пізнавальне, розважальне, художнє та спортивне мовлення. Активно розвивається виробництво власних телепрограм, фільмів та серіалів. http://kanalukraina.tv  

 

Прес-служба телеканалу «Україна»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
Прес-служба телеканалу «Україна»
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
5046
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду