Рекламна кампанія для Delo.UA отримала Гран-прі премії ADC* UA Awards

Рекламна кампанія для Delo.UA отримала Гран-прі премії ADC* UA Awards

19 Грудня 2013
6106

Рекламна кампанія для Delo.UA отримала Гран-прі премії ADC* UA Awards

6106
Рекламна кампанія для Delo.UA отримала Гран-прі премії ADC* UA Awards
Рекламна кампанія для Delo.UA отримала Гран-прі премії ADC* UA Awards

18 грудня відбулася церемонія нагородження переможців ADC* UA Awards-2013 . Гран- прі отримала рекламна кампанія News delivered briefly агентства Leo Burnett Ukraine, що була виконана для ділового порталу Delo.UA. Про це повідомляє піар-служба Ekonomika Communication Hub.

 

Крім Гран-прі макети Leo Burnett Ukraine для Delo.UA отримали також «золото» в категорії «Преса». Радіоролики News delivered briefly отримали «срібло» у категорії «Радіо» , а вся кампанія - «золото» в категорії « Рекламні кампанії».

 

Ці роботи разом з іншими переможцями ADC * UA Awards 2013 представлятимуть Україну на ADC Europe цього року .

 

«Сьогодні ми багато говоримо про Європу. Думаю , вона починається в кожному з нас. В актуальній полеміці - це не стільки географічне поняття , скільки система цінностей , рівень якості у всьому , що ми робимо. Моя мрія збігається з мрією моєї команди - робити рекламу , яка є зразком доброго смаку , інтелектуально втягує і розважає , яка дає її творцям можливість розвивати таланти, а країні - можливість не соромитися за своїх рекламних героїв. Спасибі Ekonomika Communication Hub за можливості. Ми намагаємося», - сказала Тетяна Федоренко, креативний директор рекламного агентства Leo Burnett Ukraine.

 

 

Раніше рекламна кампанія News delivered briefly удостоїлася нагород на багатьох міжнародних фестивалях: Golden Drum 2013 ( Порторож, Словенія ) - «срібло» у категорії Direct communication; Red Apple 2013 (Москва, Росія) - «золото» у категоріях «Друкована реклама» і «Друкована реклама (майстерність)», «золото», «срібло» та «бронзу» - у категорії «Радіореклама»; КМФР 2013 (Львів , Україна ) - «золото» в категоріях «Реклама в пресі», «Креатив в медіапроектах» і «Радіореклама», «бронза» в категоріях «Креатив в медіапроектах» і «Рекламні кампанії», Краща робота конкурсу - в категорії «Проекти маркетингових сервісів»; «Білий Квадрат»- 2013 (Мінськ, Білорусь) - «золото» в категорії «Принт», «срібло» у категорії «Радіореклама».

 

ADC * UA Awards - щорічне змагання кращих українських робіт у галузі реклами та комунікаційного дизайну , яке проводиться Клубом арт-директорів України , і є національним рекламним конкурсом, що задає тенденції в індустрії.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
6106
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду