Александр Ревва стал судьей шоу «Як дві краплі» на канале «Украина»

Александр Ревва стал судьей шоу «Як дві краплі» на канале «Украина»

27 Листопада 2013
3038

Александр Ревва стал судьей шоу «Як дві краплі» на канале «Украина»

3038
Александр Ревва стал судьей шоу «Як дві краплі» на канале «Украина»
Александр Ревва стал судьей шоу «Як дві краплі» на канале «Украина»

Известный российский шоумен и актер Александр Ревва стал членом жюри самого звездного шоу страны «Як дві краплі» (канал «Украина»).

 

В воскресенье, 1 декабря, в восьмом выпуске шоу перевоплощений «Як дві краплі», состав судей пополнит популярный российский комедийный актер и резидент «Comedy Club» Александр Ревва. Артист подменит своего коллегу по амплуа Андрея Молочного.

 

Сам Александр так «скромно» отмечает свою роль в качестве судьи шоу: «Я буду всех спасать. Спасать проверенным способом - своей улыбкой. От кого?! Ну неужели не от кого что-то спасать?! Я - спасатель, единственный в своем роде. Другого такого вы не найдете, даже не пытайтесь искать. Хотя можете и попытаться, но вы точно не найдете. И моя улыбка - уникальна. Тем более, что я поел и поспал: когда ты выспался и сыт, то судится очень хорошо».

 

Как и кого Александр будет «спасать», и чем это обернется для участников шоу, зрители смогут в ближайшее воскресенье.

 

Демонстрировать свое мастерство перевоплощения в звездном прайм-шоу «Як дві краплі» и зарабатывать высокие баллы у Александра Реввы будут участники Оля Полякова, Ева Бушмина, Наталья Могилевская, Ирина Розенфельд, Алина Гросу, EL Кравчук, Василий Бондарчук, Владимир Дантес, Фагот и Валерий Харчишин.

 

Кроме Александра Реввы, в жюри проекта будут прима Национальной оперы Украины Сусанна Чахоян, заслуженная артистка России Людмила Артемьева и известный режиссер Роман Виктюк.

 

Смотрите самое звездное шоу страны «Як дві краплі» в эфире канала «Украина» каждое воскресенье в 20:00.

 

Пресс-служба каналу «Украина»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
Пресс-служба канала «Украина»
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
3038
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду