Матч «Рапід» - «Динамо» переглянуло більше ніж 1,3 мільйона телеглядачів*

Матч «Рапід» - «Динамо» переглянуло більше ніж 1,3 мільйона телеглядачів*

4 Жовтня 2013
3143

Матч «Рапід» - «Динамо» переглянуло більше ніж 1,3 мільйона телеглядачів*

3143
Матч «Рапід» - «Динамо» переглянуло більше ніж 1,3 мільйона телеглядачів*
Матч «Рапід» - «Динамо» переглянуло більше ніж 1,3 мільйона телеглядачів*

3 жовтня головною подією на каналі «Футбол» став матч «Рапід» - «Динамо» в рамках Ліги Європи УЄФА, який увійшов до трійки найкращих спортивних подій дня серед усіх українських каналів з часткою 10,36%** та рейтингом 3,64%**, що майже у п'ять разів** перевищило середньорічну частку телеканалу.

 

Трансляцію поєдинку на каналі «Футбол», у якому кияни не втримали перемогу та зіграли внічию з віденським «Рапідом», побачило близько 1,3 мільйона телеглядачів* по всій Україні, а сам матч увійшов до ТОП-20 подій каналу за рік**.

 

Також канал «Футбол» увійшов у ТОП-5 українських каналів за цільовою аудиторією з часткою телеперегляду - 6,36%**, що у 3 рази перевищує середню частку каналу за неповний 2013 рік.

 

Вагомий внесок у високі показники зробив матч «Чорноморець» - «ПСВ» з часткою 9,21%** та рейтингом 2,54%**, а також проекти власного виробництва телеканалу «Футбол», присвячені Лізі Європи УЄФА: інформаційний випуск «Футбол NEWS», частка якого склала - 7,41%**, а рейтинг - 2,65%**, та заключний випуск програми «Шлях до Турина» з часткою 6,97%** та рейтингом 0,90%**.

 

Нагадаємо, що телеканали «Футбол» та «Футбол+» - офіційні мовники Ліги Чемпіонів та Ліги Европи УЄФА в Україні.

 

* Розрахунок показників здійснено для всього населення України старше 4-х років. Дослідження телевізійної аудиторії здійснюють GfK Ukraine і «Комунікаційний альянс», дані надані телеканалом «Футбол». Детальніше про використані змінні дивіться в глосарії GfK. Попередні показники надані на 3 жовтня.

 

** Розрахунок показників здійснено для чоловіків у віці старше 18 років, міста 50 тис. чол. +, З кабельним типом прийому. Дослідження телевізійної аудиторії здійснюють GfK Ukraine і «Комунікаційний альянс», дані надані телеканалом «Футбол». Детальніше про використані змінні дивіться в глосарії GfK.. Попередні показники надані на 3 жовтня.

 

Довідка:

 

«Футбол» - перший в Україні тематичний канал для широкої аудиторії вболівальників, що зібрав все краще зі світу футболу. За підсумками 2012 року «Футбол» посідає 12-е місце в ТОП-телеканалів, які здійснюють мовлення в Україні (аудиторія - чоловіки 18 +, 50 тис +, кабель).

 

В ефірі з листопада 2008 року. Входить до медіа-холдингу «Медіа Група Україна». Директор каналу Олександр Денисов. Канал доступний в пакетах понад 500 кабельних операторів (технічне покриття телеканалу у кабельних мережах згідно панелі Gfk Ukraine - 87%), а також на платформі супутникового телебачення Viasat. За даними GFK Ukraine середня частка каналу «Футбол» за цільовою аудиторією (чоловіки, 18 +, 50тис. +, Кабель) за підсумками 2012 року склала 2,31%. Детальніше: http://footballua.tv

 

Прес-служба каналу «Футбол»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
Прес-служба каналу «Футбол»
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
3143
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду