detector.media
04.10.2013 18:28
Матч «Рапід» - «Динамо» переглянуло більше ніж 1,3 мільйона телеглядачів*
Матч «Рапід» - «Динамо» переглянуло більше ніж 1,3 мільйона телеглядачів*

3 жовтня головною подією на каналі «Футбол» став матч «Рапід» - «Динамо» в рамках Ліги Європи УЄФА, який увійшов до трійки найкращих спортивних подій дня серед усіх українських каналів з часткою 10,36%** та рейтингом 3,64%**, що майже у п'ять разів** перевищило середньорічну частку телеканалу.

 

Трансляцію поєдинку на каналі «Футбол», у якому кияни не втримали перемогу та зіграли внічию з віденським «Рапідом», побачило близько 1,3 мільйона телеглядачів* по всій Україні, а сам матч увійшов до ТОП-20 подій каналу за рік**.

 

Також канал «Футбол» увійшов у ТОП-5 українських каналів за цільовою аудиторією з часткою телеперегляду - 6,36%**, що у 3 рази перевищує середню частку каналу за неповний 2013 рік.

 

Вагомий внесок у високі показники зробив матч «Чорноморець» - «ПСВ» з часткою 9,21%** та рейтингом 2,54%**, а також проекти власного виробництва телеканалу «Футбол», присвячені Лізі Європи УЄФА: інформаційний випуск «Футбол NEWS», частка якого склала - 7,41%**, а рейтинг - 2,65%**, та заключний випуск програми «Шлях до Турина» з часткою 6,97%** та рейтингом 0,90%**.

 

Нагадаємо, що телеканали «Футбол» та «Футбол+» - офіційні мовники Ліги Чемпіонів та Ліги Европи УЄФА в Україні.

 

* Розрахунок показників здійснено для всього населення України старше 4-х років. Дослідження телевізійної аудиторії здійснюють GfK Ukraine і «Комунікаційний альянс», дані надані телеканалом «Футбол». Детальніше про використані змінні дивіться в глосарії GfK. Попередні показники надані на 3 жовтня.

 

** Розрахунок показників здійснено для чоловіків у віці старше 18 років, міста 50 тис. чол. +, З кабельним типом прийому. Дослідження телевізійної аудиторії здійснюють GfK Ukraine і «Комунікаційний альянс», дані надані телеканалом «Футбол». Детальніше про використані змінні дивіться в глосарії GfK.. Попередні показники надані на 3 жовтня.

 

Довідка:

 

«Футбол» - перший в Україні тематичний канал для широкої аудиторії вболівальників, що зібрав все краще зі світу футболу. За підсумками 2012 року «Футбол» посідає 12-е місце в ТОП-телеканалів, які здійснюють мовлення в Україні (аудиторія - чоловіки 18 +, 50 тис +, кабель).

 

В ефірі з листопада 2008 року. Входить до медіа-холдингу «Медіа Група Україна». Директор каналу Олександр Денисов. Канал доступний в пакетах понад 500 кабельних операторів (технічне покриття телеканалу у кабельних мережах згідно панелі Gfk Ukraine - 87%), а також на платформі супутникового телебачення Viasat. За даними GFK Ukraine середня частка каналу «Футбол» за цільовою аудиторією (чоловіки, 18 +, 50тис. +, Кабель) за підсумками 2012 року склала 2,31%. Детальніше: http://footballua.tv

 

Прес-служба каналу «Футбол»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY