Канал XSPORT - рекордна частка перегляду трансляції

Канал XSPORT - рекордна частка перегляду трансляції

12 Вересня 2013
6445

Канал XSPORT - рекордна частка перегляду трансляції

6445
Канал XSPORT - рекордна частка перегляду трансляції
Канал XSPORT - рекордна частка перегляду трансляції

8 вересня канал XSPORT досяг рекордних показників частки із моменту ребрендінгу каналу, 10 червня.  Так у часовий проміжок 05.00 - 08.00 частка каналу склала 2,43% (цільова аудиторія: чоловіки 21-55, міста 50 тис.+). Встановленню рекорду посприяла пряма трансляція топових боксерських поєдинків, серед яких - протистояння важковаговиків Кріса Арреоли та Сета Мітчелла.

 

Нагадаємо, що цього тижня в ніч з суботи на неділю канал XSPORT транслюватиме найочікуваніший боксерський поєдинок між двома діючими чемпіонами світу - американцем Флойдом Мейвезером та  мексиканцем Саулем Альваресом.

 

Дані дослідження телевізійної аудиторії, що здійснює GFK Ukraine та компанія Комунікаційний альянс, наданi каналом XSport. Дані розраховані для вибірки: чоловiки віком вiд 21 до 55 рокiв, що проживають в мiстах з населенным бiльше 50 тис. людей. Дані розраховані для часового слоту 05.00-08.00. Дані надані за показником частки (shr%). Детальніше по показникам в глосаріях GFK: http://www.media.gfk.ua/ або ІТК: http://itk.ua/.

 

Прес-служба телеканалу ХSPORT

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
Прес-служба телеканалу ХSPORT
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
6445
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду