«Критична точка» на каналі «Україна»: інстинкти виживання

«Критична точка» на каналі «Україна»: інстинкти виживання

12 Вересня 2013
5130

«Критична точка» на каналі «Україна»: інстинкти виживання

5130
«Критична точка» на каналі «Україна»: інстинкти виживання
«Критична точка» на каналі «Україна»: інстинкти виживання

В четвер, 12 вересня, у випуску програми «Критична точка» на каналі «Україна» глядачі побачать такі сюжети:

 

 

- СУШКИ АТАКУЮТЬ. Спочатку був йогурт з м'ясом, а тепер - сушки з металевою начинкою. Як боротися з небезпечними продуктами в супермаркетах та отримати моральне відшкодування - з'ясувала «Критична точка».

 

-12-РІЧНИЙ ГЕРОЙ. Звичайного 12-річного хлопця знає весь район. Він - не син голови, не співак і не зірка телебачення. Хлопчина на озері врятував дідуся, який тонув. Як худорлявому підлітку вдалося витягти на берег дорослого чоловіка ­- розкажуть журналісти програми.

 

 

-СОБАЧИЙ ГЕНОЦИД. На Одещині десятками гинуть собаки. Що це? Чергові злодіяння догхантерів чи невідома досі хвороба? Відповіді спробувала знайти «Критична точка».

 

 

- ЗВІРЯЧА МОДА. В Україні ввійшло в моду утримувати при кафе, барах, ресторанах чи розважальних комплексах екзотичних тварин. Все заради того, щоб привернути увагу споживачів до закладу. Часто звірів утримують в жахливих умовах. Як знущаються над тваринами та куди слід звертатися за допомогою?

 

 

- СЕКРЕТНА ПОРАДА. Як вижити в екстремальних умовах? У спеціальній рубриці «Критичної точки» порадами на цю тему ділиться керівник молодіжного воєнно-патріотичного клубу.

 

 

-АРЕШТ-МАЙДАНЧИКИ. На Львівщині ­- наймасштабніша крадіжка в історії незалежної України: зі штраф-майданчика зникли 125 автомобілів та 23 мотоцикли. Куди і як зникають машини?

 

 

 

Рубрика «КРИТИЧНЕ ВІДЕО». У постійній рубриці «Критичної точки» - проблеми з вагою. Як прославився у Японії чоловік-гора? Де працює найтовстіша модель планети? Яким чином у Канаді пишні дами з'ясовують стосунки?

 

 

 

Дивіться програму журналістських розслідувань «Критична точка» на телеканалі «Україна» з понеділка по п'ятницю о 16.00.

 

 

Слідкуйте за оновленнями, спілкуйтеся, обмінюйтеся думками в офіційних групах проекту «Критична точка»: www.facebook.com/krytychnatochka, https://vk.com/krytychnatochka.

 

 

Прес-служба каналу «Україна»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
Прес-служба каналу «Україна»
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
5130
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду