detector.media
12.09.2013 10:50
«Критична точка» на каналі «Україна»: інстинкти виживання
«Критична точка» на каналі «Україна»: інстинкти виживання

В четвер, 12 вересня, у випуску програми «Критична точка» на каналі «Україна» глядачі побачать такі сюжети:

 

 

- СУШКИ АТАКУЮТЬ. Спочатку був йогурт з м'ясом, а тепер - сушки з металевою начинкою. Як боротися з небезпечними продуктами в супермаркетах та отримати моральне відшкодування - з'ясувала «Критична точка».

 

-12-РІЧНИЙ ГЕРОЙ. Звичайного 12-річного хлопця знає весь район. Він - не син голови, не співак і не зірка телебачення. Хлопчина на озері врятував дідуся, який тонув. Як худорлявому підлітку вдалося витягти на берег дорослого чоловіка ­- розкажуть журналісти програми.

 

 

-СОБАЧИЙ ГЕНОЦИД. На Одещині десятками гинуть собаки. Що це? Чергові злодіяння догхантерів чи невідома досі хвороба? Відповіді спробувала знайти «Критична точка».

 

 

- ЗВІРЯЧА МОДА. В Україні ввійшло в моду утримувати при кафе, барах, ресторанах чи розважальних комплексах екзотичних тварин. Все заради того, щоб привернути увагу споживачів до закладу. Часто звірів утримують в жахливих умовах. Як знущаються над тваринами та куди слід звертатися за допомогою?

 

 

- СЕКРЕТНА ПОРАДА. Як вижити в екстремальних умовах? У спеціальній рубриці «Критичної точки» порадами на цю тему ділиться керівник молодіжного воєнно-патріотичного клубу.

 

 

-АРЕШТ-МАЙДАНЧИКИ. На Львівщині ­- наймасштабніша крадіжка в історії незалежної України: зі штраф-майданчика зникли 125 автомобілів та 23 мотоцикли. Куди і як зникають машини?

 

 

 

Рубрика «КРИТИЧНЕ ВІДЕО». У постійній рубриці «Критичної точки» - проблеми з вагою. Як прославився у Японії чоловік-гора? Де працює найтовстіша модель планети? Яким чином у Канаді пишні дами з'ясовують стосунки?

 

 

 

Дивіться програму журналістських розслідувань «Критична точка» на телеканалі «Україна» з понеділка по п'ятницю о 16.00.

 

 

Слідкуйте за оновленнями, спілкуйтеся, обмінюйтеся думками в офіційних групах проекту «Критична точка»: www.facebook.com/krytychnatochka, https://vk.com/krytychnatochka.

 

 

Прес-служба каналу «Україна»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY