Megogo.net показывает всему миру Украинскую Неделю Моды

6 Березня 2013
8226
6 Березня 2013
16:11

Megogo.net показывает всему миру Украинскую Неделю Моды

8226
Megogo.net показывает всему миру Украинскую Неделю Моды

В интернете на видео-сервисе Megogo.net началась прямая трансляция 32-й Украинской Недели Моды (Ukrainian Fashion Week), которая стартовала сегодня, 6 марта, в Киеве. 

 

Прямые трансляции показов будут проходить на протяжении 5 дней. Всего легальный онлайн-кинотеатр Megogo.net покажет 30 показов весенней модной недели, которая пройдет с 6 по 10 марта. Первая трансляция начнется 6 марта в 16:00 (по киевскому времени), на странице http://megogo.net/ru/view/106591-32-ya-ukrainian-fashion-week-6-10-marta-2013.html, далее по расписанию указанному на сайте.

 

Примечательно то, что трансляция Ukrainian Fashion Week будет показана  интернет-пользователям во всем  мире.Это стало приятным сюрпризом для жителей из США, Канады, стран Западной Европы, России, Белоруссии, Казахстана, Израиля и других стран мира, где пристально следят за тенденциями в моде.

 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
Пресс-служба MEGOGO.NET
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
8226
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду