Офіційний сайт Першого Національного посів перше місце в рейтингу

30 Липня 2012
8972
30 Липня 2012
15:42

Офіційний сайт Першого Національного посів перше місце в рейтингу

8972
ПРЕС-РЕЛІЗ
Офіційний сайт Першого Національного посів перше місце в рейтингу

Сайт Першого Національного 28 та 29 липня зайняв першу позицію у рейтингу Bigmir у категорії «Телебачення».

 

Інтернет-портал Першого Національного за останні 7 днів відвідали 189 979 користувачів, переглянувши при цьому 641 143 сторінки. Найбільше запитів користувачів стосуються онлайн-трансляцій ХХХ Олімпійських ігор та новин про Олімпіаду.

 

Нагадаємо, що з 27 липня Перший Національний ще й пропонує своїм глядачам онлайн-трансляцію ХХХ Олімпійських ігор з Лондона. На сторінці  sport.1tv.com.ua українським користувачам надається унікальна можливість стежити за олімпійськими змаганнями без прив'язки до телевізійного ефіру. У розділі «Олімпіада-онлайн« кожен уболівальник може вибрати ту трансляцію, яка йому до вподоби. Усі відеопотоки надаються в режимі реального часу.

 

Сайт Першого Національного телеканалу популярний серед телеглядачів, адже за адресою http://1tv.com.ua можна не тільки подивитися телепрограму чи інформацію про проекти, а й дізнатися останні новини в Україні та світі, подивитися відео будь-якої програми телеканалу чи скористатися онлайн-переглядом.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
Прес-служба Першого національного
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
8972
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду