detector.media
24.02.2012 17:20
27 лютого на «5 каналі» - час підводити підсумки дня
ПРЕС-РЕЛІЗ

У понеділок, 27 лютого, о 19:30 на «5 каналі» стартує щоденне аналітичне ток-шоу «Час. Підсумки дня».

 

Ведучі Святослав Цеголко, Сергій Дорофеєв та Роман Чайка вестимуть програму в режимі ротації.

 

Загальний хронометраж прямого ефіру передачі «Час. Підсумки дня» півтори години, розділені на 4 блоки. Інформаційне наповнення: сюжети, прямі включення, випуски новин, залучення аудиторії через соціальні мережі, анонс подій наступного дня.

 

Володимир Мжельський, шеф-редактор «5 каналу»:

«Цей продукт - результат, до якого ми йшли декілька років. Ми мали завжди різні дискусійні студії, в які запрошували політологів, експертів, людей політики, культури, мистецтва, журналістів. Наявність власного великого павільйону дала можливість поєднати все це в єдине щоденне ток-шоу,  із яскравою відмінністю від тижневих проектів на великих каналах».

 

Головною відзнакою нового ток-шоу є представлення «свіжого погляду» на кожну тему дискусії в студії.  «Свіжим поглядом» редакторська група проекту вважає аполітичних персон, моральних авторитетів суспільства, мислячих  людей, чия думка завжди цікава, але не є буденно-публічною.

 

Сергій Дорофеєв, автор-ведучий програм на «5 каналі»:

«Для того, аби скоротити дистанцію між телебаченням і глядачем, ми вирішили застосувати прийом, добре відомий у американській журналістиці. Принцип «свіжої голови», а в нашому випадку «свіжого погляду», це коли  людина не має прямого відношення до теми що обговорюється, але як громадянин має свою точку зору і не може лишитися осторонь. В цій людині глядач може впізнати себе, можливо вони навіть говорять одні й ті ж слова, різниця лише у тому, що наш гість вимовляє їх у студії, а глядачі біля екранів своїх телевізорів».

 

«5 канал» пропонує глядачам долучитися до обрання претендентів на звання «свіжих голів», думку яких було б цікаво дізнаватися щоденно у програмі «Час. Підсумки дня». Проголосувати та запропонувати свій варіант можна за адресою:  http://www.facebook.com/Chas.Pidsumky.Dnya

 

Також, новим кроком у бік наближення до глядача стане залучення як учасників - «героїв», громадян безпосередньо пов'язаних з темою програми.

 

Дивіться головне аналітичне ток-шоу «Час. Підсумки дня» щодня, з 27 лютого о 19:30 на «5 каналі». 

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY