Дизайнер телеканала «Интер» Андрей Турянский – призер мирового конкурса рекламы для Super Bowl

8 Лютого 2012
5112
8 Лютого 2012
16:47

Дизайнер телеканала «Интер» Андрей Турянский – призер мирового конкурса рекламы для Super Bowl

5112
ПРЕСС-РЕЛИЗ
Дизайнер телеканала «Интер» Андрей Турянский – призер мирового конкурса рекламы для Super Bowl

5 февраля дизайнер телеканала «Интер» Андрей Турянский был отмечен наградой престижного конкурса  рекламных видеороликов Chevrolet Route 66 Super Bowl.

 

В прошлом году компания Chevrolet при поддержке  известного творческого международного сообщества MOFILM объявила мировой конкурс «Route 66» на создание 30-секундного рекламного ролика для трансляции во время эфира 46 кубка Super Bowl (Суперкубка по американскому футболу).

 

Видеоролик Андрея Турянского был признан одним из лучших и занял третье место среди тысяч видео работ присланных на этот конкурс со всего мира. Награду ему вручили в Лондоне, в штаб-квартире MOFILM.

 

Поздравляем Андрея и «Интер Дизайн» с заслуженной победой!

 

Видеоработу Андрея Турянского можно посмотреть здесь http://www.youtube.com/watch?v=IfMwL-XZuYo

 

Творческое международное сообщество MOFILM ежегодно проводит несколько крупных конкурсов видеорекламы для крупнейших мировых брендов.  Помимо денежных призов режиссерам-победителям предоставляется возможность продемонстрировать свои работы на самых престижных фестивальных площадках мира, таких как Лондонский кинофестиваль, GSM Барселона, Каннские львы и многих других.

 

 


 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
Пресс-служба телеканала «Интер»
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
5112
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду