Зачисткою журналістів у Севастополі займався «Беркут»? (ДОПОВНЕНО)

8 Березня 2014
6798

Зачисткою журналістів у Севастополі займався «Беркут»? (ДОПОВНЕНО)

6798
Зачисткою журналістів у Севастополі займався «Беркут»? (ДОПОВНЕНО)

«Беркут» проводив жорстоку зачистку журналістів, що працювали на території військової частини №2355 у Севастополі. Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив помічник народного депутата України та координаторМо лодіжного крила партії УДАР Дмитро Білоцерковець.

 

«Був присутній на штурмі частини 2355.Російські військові протаранили ворота частини, пробралися всередину 40-50 солдатів російської армії. Заблокували командира частини, потім їм дали команду йти. Їх відхід забезпечувала типу "самооборона", по факту ж там були бійці "Беркута", які займалися зачисткою журналістів. Такого моторошного свавілля над журналістами , я ще бачив. Їх просто місили, били, добивали на землі...», - розповів він.

 

За словами пана Білоцерковця, дуже побито  журналіста - стримера 5 каналу і російського журналіста.

 

Як розповіла на своїй сторінці у Facebook ведуча 5-го каналу і «Громадського ТБ» Тетяна Даниленко, йдеться про режисера 5-го каналу Антон Локтіонова. Відомо, що нападники зламали йому пальці.

 

Як писала «Детектор медіа», сьогодні стало відомо, що  у числі інших українських журналістів побили креспондента телеканалу «Інтер» Андрія Цаплієнка та дво операторів каналу , коли вони висвітлювали захоплення української військової частини на території Козачої бухти у Севастополі. Інтерівці, у тому числі, Олена Мєханік, що теж перебуває у Криму, знайшлися у лікарні швидкої допомоги в Севастополі. 

 

Увечері 7 березня  на  знімальну групу телеканалу СТБ у Симферополі невідомі напали під час прямого включення журналістів щодо ситуації в Севастополі та пошкодили техніку. 

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
6798
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду