detector.media
08.03.2014 01:00
Зачисткою журналістів у Севастополі займався «Беркут»? (ДОПОВНЕНО)

«Беркут» проводив жорстоку зачистку журналістів, що працювали на території військової частини №2355 у Севастополі. Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив помічник народного депутата України та координаторМо лодіжного крила партії УДАР Дмитро Білоцерковець.

 

«Був присутній на штурмі частини 2355.Російські військові протаранили ворота частини, пробралися всередину 40-50 солдатів російської армії. Заблокували командира частини, потім їм дали команду йти. Їх відхід забезпечувала типу "самооборона", по факту ж там були бійці "Беркута", які займалися зачисткою журналістів. Такого моторошного свавілля над журналістами , я ще бачив. Їх просто місили, били, добивали на землі...», - розповів він.

 

За словами пана Білоцерковця, дуже побито  журналіста - стримера 5 каналу і російського журналіста.

 

Як розповіла на своїй сторінці у Facebook ведуча 5-го каналу і «Громадського ТБ» Тетяна Даниленко, йдеться про режисера 5-го каналу Антон Локтіонова. Відомо, що нападники зламали йому пальці.

 

Як писала «Детектор медіа», сьогодні стало відомо, що  у числі інших українських журналістів побили креспондента телеканалу «Інтер» Андрія Цаплієнка та дво операторів каналу , коли вони висвітлювали захоплення української військової частини на території Козачої бухти у Севастополі. Інтерівці, у тому числі, Олена Мєханік, що теж перебуває у Криму, знайшлися у лікарні швидкої допомоги в Севастополі. 

 

Увечері 7 березня  на  знімальну групу телеканалу СТБ у Симферополі невідомі напали під час прямого включення журналістів щодо ситуації в Севастополі та пошкодили техніку. 

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY