«УДАРівці» шукають Ігоря Луценка по міліцейських відділках

«УДАРівці» шукають Ігоря Луценка по міліцейських відділках

21 Січня 2014
4039

«УДАРівці» шукають Ігоря Луценка по міліцейських відділках

4039
«УДАРівці» шукають Ігоря Луценка по міліцейських відділках
«УДАРівці» шукають Ігоря Луценка по міліцейських відділках

Народні депутати від партії УДАР Павло Розенко і Валентин Наливайченко їздять по міліцейських відділках і шукають зниклого громадського активіста і блогера Ігоря Луценка (на фото), якого нібито о четвертій ранку 21 січня викрали невідомі. Про це пан Розенко повідомив у Facebook.

 

«Тільки що вийшли з колегою Валентином Наливайченком із Шевченківського райвідділу міліції м.Києва (вул. Герцена). Говорили безпосередньо із начальником управління. За його словами жодного затриманного внаслідок подій на Грушевського чи на Майдані у них немає», - написав Павло Розенко.

 

«Задав конкретне питання щодо Ігоря Луценка, отримав чітку відповідь: Ігоря Луценка у Шевченківському райвідділі немає», - додав він.

 

Тим часом декілька джерел у міліції виходять на знайомих Ігоря Луценка й переконують їх, що активіст живий і його утримують у дільниці.

 

О 14:00 розпочалася хода учасників євромайдану до МВС з вимогою знайти Ігоря Луценка та Юрія Вербицького, який зник разом з ним. Активісти просять повідомляти будь-яку інформацію про місцезнаходження пана Луценка за телефонами: 067 825 16 86, 068 574 46 78.

 

Нагадаємо, за словами активістки Марії Лебедєвої, Ігоря Луценка разом з постраждалим Юрієм Вербицьким, якого він привіз до Олександрівської лікарні, близько четвертої ранку нібито викрали невідомі.

 

У міліції зареєстрували заяву дружини Ігоря Луценка та лікаря Олександрівської лікарні про його зникнення, повідомив «Детектор медіа» речник МВС Сергій Бурлаков.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
4039
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду