Міліція заявляє, що шукає зниклого блогера Ігоря Луценка

Міліція заявляє, що шукає зниклого блогера Ігоря Луценка

21 Січня 2014
6344

Міліція заявляє, що шукає зниклого блогера Ігоря Луценка

6344
Міліція заявляє, що шукає зниклого блогера Ігоря Луценка
Міліція заявляє, що шукає зниклого блогера Ігоря Луценка

Міліція шукає активіста та блогера Ігоря Луценка (на фото), який зник у ніч на 21 січня. Про це «Детектор медіа» повідомив речник МВС Сергій Бурлаков.

 

За його словами, у міліції зареєстрована заява дружини Ігоря Луценка та лікаря Олександрівської лікарні про його зникнення.

 

«Є інформація, що він поїхав з особами в цивільному. Про застосування сили з їх боку до нього нічого не відомо», - сказав він.


 Зараз правоохоронці розшукують активіста. Поки що про його місце перебування їм не відомо.

 

«Детектор медіа» звернулась у прес-службу СБУ, щоб з'ясувати чи не затримали його представники служби безпеки. Наразі відповідь не надійшла.

 

Нагадаємо, за словами активістки Марії Лебедєвої, Ігоря Луценка разом з постраждалим Юрієм Вербицьким, якого він привіз до Олександрівської лікарні, близько четвертої ранку нібито викрали невідомі. «Лікарі кажуть, що люди були в чорних шапках і пальто. П'ятеро забирали Юрія, Ігоря в коридорі ще декілька. Він чекав Юрія в коридорі. Зі слів лікаря, Ігор виглядав виснаженим, вони хотіли його оглянути», - згодом повідомила пані Лебедєва.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
6344
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду