Влада погодилась поки що не вводити в дію закони, прийняті 16 січня - опозиціонер

Влада погодилась поки що не вводити в дію закони, прийняті 16 січня - опозиціонер

20 Січня 2014
6216

Влада погодилась поки що не вводити в дію закони, прийняті 16 січня - опозиціонер

6216
Влада погодилась поки що не вводити в дію закони, прийняті 16 січня - опозиціонер
Влада погодилась поки що не вводити в дію закони, прийняті 16 січня - опозиціонер

Влада попередньо погодилися не публікувати закони, прийняті Верховною Радою України 16 січня. Про це заявив депутат парламентської фракції «Батьківщина» Андрій Павловський, пише «РБК-Україна».

 

За його словами, опозиція візьме участь у переговорах з Президентом України Віктором Януковичем за умови скасування «диктаторських» законів.

 

«Умова початку переговорів - це скасування «драконівських» законів про цензуру і переслідування. Попередньо вони дали згоду не друкувати закони. Тоді вони не набудуть чинності. Потім ми анулюємо всі "драконівські" закони в Раді», - повідомив пан Павловський журналістам.

 

Нагадаємо, у неділю після зустрічі з Віктором Януковичем у «Межигір'ї» Віталій Кличко повідомив, що глава держави пообіцяв у понеділок вранці, 20 січня, створити комісію з представників Адміністрації Президента, Кабінету міністрів України і представників опозиції, яка займеться вирішенням кризової ситуації в країні.

 

Нагадаємо, 16 січня Верховна Рада ухвалила закон №3879 Колесніченка-Олійника, що встановлює кримінальну відповідальність за наклеп, забороняє поширення екстремістських матеріалів, посилюєрегулювання діяльності громадських організацій, дозволяє закривати сайти без рішення суду - на підставі рішення Нацкомісії, що здійснює державне регулювання у сфері зв'язку та інформатизації, зобов'язує реєструвати інтернет-ЗМІ, забороняє «незаконне» збирання, зберігання, використання, знищення, поширення конфіденційної інформації про правоохоронців, суддів та їх близьких родичів чи членів сім'ї, дозволяє президенту та Верховній Раді достроково припиняти повноваження членів Національної ради з питань телебачення та радіомовлення, а також містить низку інших норм, що обмежують права і свободи громадян.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
6216
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Патріот
3721 дн. тому
Нехай Яник відкличе свої підписи, щоб не чекати до відкриття сесії ВР
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду