МВС хоче домовитись із сайтами про непоширення забороненої інформації

1 Травня 2013
4033

МВС хоче домовитись із сайтами про непоширення забороненої інформації

4033
МВС хоче домовитись із сайтами про непоширення забороненої інформації

Міністерство внутрішніх справ хоче домовитись з адміністраціями сайтів та інтернет-видань про недопущення розміщення закликів до насильства, розпалення національної ворожнечі, проявів екстремізму та іншої забороненої до поширення інформації. Про це йдеться у проекті Комплексного плану заходів з формування позитивного іміджу органів внутрішніх справ України на 2013-2014 роки, який винесений на обговорення громадськості.

 

На сьогодні подібна інформація переважно з'являється в коментарях під матеріалами і не завжди регулюється редакціями.

 

Налагодити таку співпрацю із сайтами правоохоронці планують упродовж 2013-2014 років. Це завдання, відповідно до плану, покладається на управління зв'язків з громадськістю МВС.

 

Також відповідно до плану начальникам органів і підрозділів внутрішніх справ пропонують створити та забезпечити регулярне оновлення блогів, а також активізувати використання можливостей інтернет-мережі для висвітлення діяльності органів внутрішніх справ.

 

Нагадаємо, МВС презентувало проект плану про іміджеві роботу відомства і пропонує подавати пропозиції до 13 травня 2013 року. У плані, зокрема, йдеться про бажання міністерства ініціювати створення фільму або серіалу про роботу української міліції.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
4033
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду