МВС хоче ініціювати серіал про міліцію

1 Травня 2013
5937
1 Травня 2013
13:04

МВС хоче ініціювати серіал про міліцію

5937
МВС хоче ініціювати серіал про міліцію

Міністерство внутрішніх справ хоче ініціювати створення фільму або серіалу про роботу української міліції. Таке бажання МВС відображено в проекті Комплексного плану заходів з формування позитивного іміджу органів внутрішніх справ України на 2013-2014 роки, який винесений на обговорення громадськості.

 

Зокрема, у пункті 5.5 йдеться: «Вивчити питання щодо ініціювання перед Державним комітетом з питань телебачення та радіомовлення України створення повнометражного художнього фільму про роботу міліції, а в перспективі - також художнього телесеріалу і серії документальних фільмів».

 

Відповідно до проекту плану це завдання має бути реалізоване управлінням зв'язків з громадськістю у липні 2013 року.

 

МВС презентувало проект плану про іміджеві роботу відомства і пропонує подавати пропозиції до 13 травня 2013 року.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
5937
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
кінотеатрал
4014 дн. тому
Було б справді добре зняти фільм про нашу міліцію. Тільки не в стилі фентезі, як хочуть у МВС, а реалістичний. Показати, як вони призначають винних, відпускають злочинців за хабарі, катують, ґвалтують і вбивають затриманих, які вони абсолютно безпорадні в професійному плані. Тобто показати міліцію такою, якою вона є - на службі бандитського клану проффесора-рецидивіста. Та чи хтось наважиться?
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду