detector.media
01.05.2013 13:17
МВС хоче домовитись із сайтами про непоширення забороненої інформації

Міністерство внутрішніх справ хоче домовитись з адміністраціями сайтів та інтернет-видань про недопущення розміщення закликів до насильства, розпалення національної ворожнечі, проявів екстремізму та іншої забороненої до поширення інформації. Про це йдеться у проекті Комплексного плану заходів з формування позитивного іміджу органів внутрішніх справ України на 2013-2014 роки, який винесений на обговорення громадськості.

 

На сьогодні подібна інформація переважно з'являється в коментарях під матеріалами і не завжди регулюється редакціями.

 

Налагодити таку співпрацю із сайтами правоохоронці планують упродовж 2013-2014 років. Це завдання, відповідно до плану, покладається на управління зв'язків з громадськістю МВС.

 

Також відповідно до плану начальникам органів і підрозділів внутрішніх справ пропонують створити та забезпечити регулярне оновлення блогів, а також активізувати використання можливостей інтернет-мережі для висвітлення діяльності органів внутрішніх справ.

 

Нагадаємо, МВС презентувало проект плану про іміджеві роботу відомства і пропонує подавати пропозиції до 13 травня 2013 року. У плані, зокрема, йдеться про бажання міністерства ініціювати створення фільму або серіалу про роботу української міліції.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY