Підозрюваних у теракті щодо Charlie Hebdo вбито (ОНОВЛЕНО)

Підозрюваних у теракті щодо Charlie Hebdo вбито (ОНОВЛЕНО)

9 Січня 2015
3628

Підозрюваних у теракті щодо Charlie Hebdo вбито (ОНОВЛЕНО)

3628
Підозрюваних у теракті щодо Charlie Hebdo вбито (ОНОВЛЕНО)
Підозрюваних у теракті щодо Charlie Hebdo вбито (ОНОВЛЕНО)

Двох підозрюваних у здійсненні теракту в редакції Charlie Hebdo, братів Шеріфа та Саїда Каушів, вбито під час поліцейської операції. Про це з посиланням на джерела видання Le Figaro повідомляє «Європейська правда».

 

Окрім того, згідно з повідомленням, заручника, якого утримували підозрювані у теракті, звільнено неушкодженим.

 

До цього французька газета повідомляла про вибухи та стрілянину в будівлі, в якій перебували брати Куаши, у місті Дамартен-ан-Гоель.

 

Французьке радіо RTL розмістило фото будівлі під час штурму на своїй сторінці у Twitter.

 

Трансляція штурму велася на французькому телебаченні.

 

Згідно з повідомленнями, незадовго до штурму президент Франції Франсуа Олланд провів термінову нараду з прем'єр-міністром Мануелем Вальсом, главою МВС Бернаром Казньовом і міністром юстиції Крістіаном Тобіра.

 

Нагадаємо, визволити братів Каушів намагалися інші терористи, які захопили кількох заручників у Парижі. Вони вимагали звільнити ісламістів в обмін на полонених. Як з'ясували французькі ЗМІ, одного з цих довх терористів - Амеді Кулібалі - убито, а його спільниці Айят Бумадьєн вдалося втекти. При він встиг розстріляти цьому загинули також заручники - за попередніми даними Reuters, це четверо з захоплених людей.

 

Напад на співробітників Charlie Hebdo стався 7 січня вдень у центрі Парижа. Загинуло 12 людей, двоє з них - поліцейські. Ще 11 отримали поранення. Четверо поранених перебувають у критичному стані.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
3628
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду