detector.media
09.01.2015 18:48
Підозрюваних у теракті щодо Charlie Hebdo вбито (ОНОВЛЕНО)
Підозрюваних у теракті щодо Charlie Hebdo вбито (ОНОВЛЕНО)

Двох підозрюваних у здійсненні теракту в редакції Charlie Hebdo, братів Шеріфа та Саїда Каушів, вбито під час поліцейської операції. Про це з посиланням на джерела видання Le Figaro повідомляє «Європейська правда».

 

Окрім того, згідно з повідомленням, заручника, якого утримували підозрювані у теракті, звільнено неушкодженим.

 

До цього французька газета повідомляла про вибухи та стрілянину в будівлі, в якій перебували брати Куаши, у місті Дамартен-ан-Гоель.

 

Французьке радіо RTL розмістило фото будівлі під час штурму на своїй сторінці у Twitter.

 

Трансляція штурму велася на французькому телебаченні.

 

Згідно з повідомленнями, незадовго до штурму президент Франції Франсуа Олланд провів термінову нараду з прем'єр-міністром Мануелем Вальсом, главою МВС Бернаром Казньовом і міністром юстиції Крістіаном Тобіра.

 

Нагадаємо, визволити братів Каушів намагалися інші терористи, які захопили кількох заручників у Парижі. Вони вимагали звільнити ісламістів в обмін на полонених. Як з'ясували французькі ЗМІ, одного з цих довх терористів - Амеді Кулібалі - убито, а його спільниці Айят Бумадьєн вдалося втекти. При він встиг розстріляти цьому загинули також заручники - за попередніми даними Reuters, це четверо з захоплених людей.

 

Напад на співробітників Charlie Hebdo стався 7 січня вдень у центрі Парижа. Загинуло 12 людей, двоє з них - поліцейські. Ще 11 отримали поранення. Четверо поранених перебувають у критичному стані.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY