Міліція затримала підозрюваного в нападі на Сніцарчук і Соделя - Тітушко виправдовується (ВІДЕО)

Міліція затримала підозрюваного в нападі на Сніцарчук і Соделя - Тітушко виправдовується (ВІДЕО)

21 Травня 2013
10642

Міліція затримала підозрюваного в нападі на Сніцарчук і Соделя - Тітушко виправдовується (ВІДЕО)

10642
Міліція затримала підозрюваного в нападі на Сніцарчук і Соделя - Тітушко виправдовується (ВІДЕО)
Міліція затримала підозрюваного в нападі на Сніцарчук і Соделя - Тітушко виправдовується (ВІДЕО)

Міліція затримала підозрюваного у побитті журналістів Ольги Сніцарчук та Владислава Соделя. Цю інформацію «Детектор медіа» підтвердили у прес-службі МВС.

 

Раніше про це в ефірі каналу ICTV заявила депутат від Партії регіонів Олена Бондаренко.

 

Зараз із затриманим проводяться відповідні слідчі дії. У міліції ім'я затриманого поки що не називають.

 

Журналісти вже встановили особу нападника. Як повідомляла «Детектор медіа», спочатку користувачі соцмереж знайшли «ВКонтакте» чоловіка, схожого на нападника. Відразу після цього він видалив свою сторінку - http://vk.com/people/Вадик_Румын. Пізніше журналіст Дмитро Гнап з`ясував, що цього чоловіка звуть Вадим Тітушко, він є мешканцем Білої Церкви та членом місцевого спортклубу «Будо».

 

Нещодавно в інтернеті, як пише «Українська правда»,  пан Тітушко виклав відео з припискою «це моя правда, раптом мене заарештує міліція, або ще щось трапиться».

 

«Мене обвинувачують у побитті жінки-журналістки, Олени (Ольги -ТК) Сніцарчук. Такого не було, я вас запевняю. Стояла просто жінка, махала переді мною телефоном, знімала, а я людина непублічна, я не люблю, коли мене знімають. Я попросив, що не треба. Я дівчину як би... я її взагалі не бив. Я просто рукою відштовхнув так, щоб не було ніяких зайвих рухів, ніякого побиття не було, ні її, ні її товариша. Я особисто сам бачив, як ця панянка просто спіткнулася й упала. Ми із хлопцями як би підбігли, обступили її, щоб її маса людей не затоптала Я нормальний звичайний адекватний хлопець із простої родини, я нормально виховувався, щоб підняти руку на жінку - ну це остання справа. У мене не те виховання, щоб ударити жінку, щоб я хоч раз її вдарив, ну як годиться вдарити - хлопці мене зрозуміють - я не знаю, мінімум у неї був би синець. Чому в неї його немає?», - каже він.

 

Також він зазначив, що за 250 гривень на мітингу 18 травня він мав «на стороні опозиціонерів, дивитися за громадським порядком».

 

 

У Верховній Раді очікують на виступ міністра внутрішніх справ. Під час засідання парламенту 21 травня депутат Арсеній Яценюк заявив, що міністр МВС буде заявляти, що Вадим Тітушко наймався не Партією регіонів, а українською опозицією.

 

«З цією новиною міністр МВС приїде сюди. Це не новина, а брехня, - заявив пан Яценюк, - Якщо у когось є сумнів, що міністр МВС діє без  вказівки особисто президента Віктора Януковича, то ця провокація, яка відбулась 18 травня, була зроблена з відома персонально Віктора Януковича».

 

Нагадаємо, 18 травня, під час завершення мітингу опозиції (близько 14.20) невідомі у спортивних костюмах до крові побили Ольгу Сніцарчук та  Владислава Соделя.  Це відбувалося на очах правоохоронців, які не захищали журналістів, хоча ті зверталися по допомогу. Також представники міліції не скористалися фото і відеоматеріалами, аби оперативно затримати нападників. 

 

Кримінальне провадження за фактом нападу було відкрито спочатку за ч. 1 ст. 125 Кримінального кодексу України (умисне легке тілесне ушкодження), а після акції журналістів - і за 171-ю статтею (перешкоджання журналістській діяльності). Розпочато досудове розслідування. 

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
10642
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Олексій Мазур, Дніпропетровськ
3998 дн. тому
"Як журналістське подружжя Сніцарчук-Содель на боксера Вадика Тітушка-«Румуна» напало" Після ретельного розслідування, проведеного слідчими МВС, а також свідчень самого постраждалого спортсмена , нарешті відкрилася правдива картина резонансного інциденту, який стався в Києві на День Європи. В результаті отримані неспростовні докази того, що саме журналістське подружжя здійснило напад на Вадика Тітушка . Більше того, злочин був скоєний на замовлення опозиції...>>> http://dusia.telekritika.ua/blog_alekseia_mazura/21350
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду