12 березня - презентація проекту «Кальміус Арени» на каналі «Хокей» (ФОТО)

7 Березня 2013
3375
7 Березня 2013
12:08

12 березня - презентація проекту «Кальміус Арени» на каналі «Хокей» (ФОТО)

3375
12 березня - презентація проекту «Кальміус Арени» на каналі «Хокей» (ФОТО)

12 березня о 12.00 в офісі хокейного клубу «Донбас» відбудеться прес-конференція, присвячена презентації проекту нової багатофункціональної арени з робочою назвою «Кальміус Арена». Канал «Хокей» покаже прес-конференцію у прямому ефірі.

 

Спорудження нової арени, яку будує хокейний клуб «Донбас» у місті Донецьку, приурочено до Чемпіонату Європи з баскетболу, який пройде в Україні у 2015 році. Сучасна багатофункціональна «Кальміус Арена» прийматиме баскетбольні і хокейні матчі, боксерські поєдинки, легкоатлетичні змагання та концерти.

 

Дізнатися більше про нову спортивну споруду міста Донецька можна буде під час прес-конференції у вівторок о 12:00 на каналі «Хокей». Трансляція прес-конференції буде також доступною на сайті каналу www.bighockey.ua

 

 

Фотографія надана прес-службою ХК «Донбас».

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
Прес-служба телеканалу «Хокей»
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
3375
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду