22 березня - прес-конференція з Володимиром Познером

3 Березня 2013
6855
3 Березня 2013
18:12

22 березня - прес-конференція з Володимиром Познером

6855
22 березня - прес-конференція з Володимиром Познером
22 березня в 15:00 в прес-центрі «Сегодня Мультимедиа» (вул. Борщагівська, 152-Б) відбудеться спеціальна прес-коференція з відомим тележурналістом, публіцистом, легендою радянського і російського телебачення, володарем Міжнародної премії «Людина року-2012» Володимиром Познером. Про це повідомляє сайт «Сегодня».
 
 
 
 
«Детектор медіа»
 
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
6855
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
nevsetak
4094 дн. тому
Раджу всім молодим колегам прийти на цю пресову конференцію. Володимир Познер має неоціненний досвід у нашій дуже складній і не завше безпечній діяльності. Мені чомусь здається, що і перебудова у великій країні, пов"язана більше із діяльністю цього Метра Телебачення. Це він проводив дуже багато телемостів, які вперше нас познайомили із Францією, Сполученими Штатами Америки... Слухайте його уважно і прискіпливо, вчиться бути коректними і об"єктивними, вміти себе поводити однаково пристойно беручи інтерв"ю у кожного, починаючи із простого трудівника - до Королеви Англії, наприклад. Поважайте Ваших співрозмовників і тоді - вони віддячать Вам своєю повагою і любов"ю...
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду