2 березня у «Бабуїні» - музичний вечір у стилі a capella fusion

27 Лютого 2013
2516
27 Лютого 2013
11:22

2 березня у «Бабуїні» - музичний вечір у стилі a capella fusion

2516
2 березня у «Бабуїні» - музичний вечір у стилі a capella fusion

2 березня о 20.00 у київській книжковій кав'ярні «Бабуїн» відбудеться виступ ансамблю ConCord.

 

З усіх музичних інструментів голос - найбільш унікальний. Голосом можна заспівати прекрасну мелодію, а можна зобразити шум вітру, дощу, крики птиці, звук барабану, гітари, труби та ще безліч звуків. Шість чоловічих голосів ансамблю ConCord кличуть у захоплюючу подорож у світ акапельної музики, де голос може все.

 

У програмі вечора - коктейль зі всіляких музичних стилів: класика, джаз, фольк, поп, диско. Прозвучать кавер-версії українських і зарубіжних хітів (Bee Gees, Goe Cocker, король поп-музики Michael Jackson і король босса-нови Antonio Carlos Jobim), оригінальні пісні на гарні вірші. Це і є стиль a capella fusion, майстерне поєднання стилів і голосів.

 

В ансамблі ConCord виступають: Олександр Лось (контратенор), Сергій Біда (тенор), Денис Сагіров (тенор), Денис Крутько (тенор), Тарас Гощук (баритон), Дмитро Савон (бас).

 

Вокальний ансамбль «ConСord» існує з 2008 року. У його складі - випускники та студенти Національної музичної академії України ім.Чайковського.

 

Ансамбль -лауреат і дипломант міжнародних конкурсів, колектив брав участь у кількох регіональних, всеукраїнських та міжнародних фестивалях, національних телепроектах «Україна має таланти», «Від пацанки до панянки». Сайт ансамблю - www.concordans.kiev.ua

 

Вхід на концерт: 50 грн. Адреса: вул. Симона Петлюри 10 (ст.м. «Університет»). Телефон: +38 050 356 33 26, сайт: http://babuin.ua/ru

 

Інформаційний партнер - «Детектор медіа»

 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
Книжкова кав’ярня «Бабуїн»
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
2516
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду