detector.media
27.02.2013 11:22
2 березня у «Бабуїні» - музичний вечір у стилі a capella fusion

2 березня о 20.00 у київській книжковій кав'ярні «Бабуїн» відбудеться виступ ансамблю ConCord.

 

З усіх музичних інструментів голос - найбільш унікальний. Голосом можна заспівати прекрасну мелодію, а можна зобразити шум вітру, дощу, крики птиці, звук барабану, гітари, труби та ще безліч звуків. Шість чоловічих голосів ансамблю ConCord кличуть у захоплюючу подорож у світ акапельної музики, де голос може все.

 

У програмі вечора - коктейль зі всіляких музичних стилів: класика, джаз, фольк, поп, диско. Прозвучать кавер-версії українських і зарубіжних хітів (Bee Gees, Goe Cocker, король поп-музики Michael Jackson і король босса-нови Antonio Carlos Jobim), оригінальні пісні на гарні вірші. Це і є стиль a capella fusion, майстерне поєднання стилів і голосів.

 

В ансамблі ConCord виступають: Олександр Лось (контратенор), Сергій Біда (тенор), Денис Сагіров (тенор), Денис Крутько (тенор), Тарас Гощук (баритон), Дмитро Савон (бас).

 

Вокальний ансамбль «ConСord» існує з 2008 року. У його складі - випускники та студенти Національної музичної академії України ім.Чайковського.

 

Ансамбль -лауреат і дипломант міжнародних конкурсів, колектив брав участь у кількох регіональних, всеукраїнських та міжнародних фестивалях, національних телепроектах «Україна має таланти», «Від пацанки до панянки». Сайт ансамблю - www.concordans.kiev.ua

 

Вхід на концерт: 50 грн. Адреса: вул. Симона Петлюри 10 (ст.м. «Університет»). Телефон: +38 050 356 33 26, сайт: http://babuin.ua/ru

 

Інформаційний партнер - «Детектор медіа»

 

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY