8 грудня - майстер-клас Guy Nattiv «Від короткого метра до повнометражного фільму»

27 Листопада 2012
4112
27 Листопада 2012
16:55

8 грудня - майстер-клас Guy Nattiv «Від короткого метра до повнометражного фільму»

4112
8 грудня - майстер-клас Guy Nattiv «Від короткого метра до повнометражного фільму»

8 грудня в 13.00 у Києві відбудеться майстер-клас «Від короткого метра до повнометражного фільму» або «Як нарешті зняти свій повний метр» від призера більше 20 міжнародних кінофестивалів, режисера і сценариста Guy Nattiv.

 

Місце проведення: DEPOT Development Group (вул. Дорогожицька, 1, м. Дорогожичі).

 

Майстер-клас буде цікавий режисерам, акторам, сценаристам, а також усім, хто хоче зняти свій повнометражний фільм і бути успішним у кіно.

 

Детальна інформація про участь тут

 

Guy Nattiv - режисер десятка короткометражних і повнометражних фільмів, таких як «Strangers», «Offside», «Mabul», «Son of God» та ін, режисер рекламних роликів для таких всесвітньо відомих брендів, як «Coca Cola», «Mercedes Benz», «Orange», «Fresh ones», «Skoda».

 

Guy Nattiv став призером більше 20 міжнародних кінофестивалів, включаючи такі міжнародні кінофестивалі, як «Берлінале» і «Sundance», Манхетенський міжнародний кінофестиваль і кінофестиваль в Пальм Спрінгс.

 

Партнери майстер-класу:

KINOLIFE, Korrespondent.net, Kino-teatr.ua, УКРИНФОРМ, Megogo.net, Нашкиев.юа, МедиаНяня, Адлер и партнеры, Suspense Films, StudNews, Детектор медіа, Syto.com.ua, AIESEC, ISIC, Украинская медиа школа, Unistudy, TutHost.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
4112
Коментарі
2
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Elena2012
4179 дн. тому
Стоимость мастер-класса: До 4 декабря - 250 грн. После 4 декабря - 300 грн., студентам - 250 грн., владельцам карточки ISIC - 225 грн. В день мероприятия, на месте проведения мероприятия – 350 грн. Очевидно, организаторы пошли на встречу участникам.
Bob
4179 дн. тому
50 баксов за 4 часа - содержательный будет мастер-класс ;) да еще и с кусочками фильмов !
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду