detector.media
27.11.2012 16:55
8 грудня - майстер-клас Guy Nattiv «Від короткого метра до повнометражного фільму»

8 грудня в 13.00 у Києві відбудеться майстер-клас «Від короткого метра до повнометражного фільму» або «Як нарешті зняти свій повний метр» від призера більше 20 міжнародних кінофестивалів, режисера і сценариста Guy Nattiv.

 

Місце проведення: DEPOT Development Group (вул. Дорогожицька, 1, м. Дорогожичі).

 

Майстер-клас буде цікавий режисерам, акторам, сценаристам, а також усім, хто хоче зняти свій повнометражний фільм і бути успішним у кіно.

 

Детальна інформація про участь тут

 

Guy Nattiv - режисер десятка короткометражних і повнометражних фільмів, таких як «Strangers», «Offside», «Mabul», «Son of God» та ін, режисер рекламних роликів для таких всесвітньо відомих брендів, як «Coca Cola», «Mercedes Benz», «Orange», «Fresh ones», «Skoda».

 

Guy Nattiv став призером більше 20 міжнародних кінофестивалів, включаючи такі міжнародні кінофестивалі, як «Берлінале» і «Sundance», Манхетенський міжнародний кінофестиваль і кінофестиваль в Пальм Спрінгс.

 

Партнери майстер-класу:

KINOLIFE, Korrespondent.net, Kino-teatr.ua, УКРИНФОРМ, Megogo.net, Нашкиев.юа, МедиаНяня, Адлер и партнеры, Suspense Films, StudNews, Детектор медіа, Syto.com.ua, AIESEC, ISIC, Украинская медиа школа, Unistudy, TutHost.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY