3 листопада - «Друзі Гагаріна» в Бабуїні*

26 Жовтня 2012
1036
26 Жовтня 2012
12:37

3 листопада - «Друзі Гагаріна» в Бабуїні*

1036
3 листопада - «Друзі Гагаріна» в Бабуїні*

3 листопада о 19.00  (вул. Симона Петлюри 10) київська група ДГ (Друзі Гагаріна)

проведе свій черговий творчий вечір.

 

«Напевно, зайве розповідати про цей колектив що-небудь в цілях реклами, у них завжди повні зали, тільки на цей раз слухачів запрошують не в простору галерею Лаври і не в царський концертний зал Малої Опери, а в затишне арт кафе Бабуїн, в якому не так вже й багато місця, хоча коли це на ДГ були вільні місця? Акцент поставлений не на масовість, а на камерність заходу. Тож поспішайте бронювати столики!

 

Повернемося в добру атмосферу квартирників, між виконавцями і слухачами не буде ніякого бар'єру, ніякої сцени. Улюблені пісні, невидані вірші, нові думки та історії, вас чекають 3 листопада в Бабуїні.» - повідомляють організатори.

 

Докладніше:

http://vk.com/druziagagrina

Відео:
http://www.youtube.com/watch?v=mOBQ6Pfrzy4
http://www.youtube.com/watch?v=As3JVkW8eXQ

Вхід: 60 грн.

 

*Детектор медіа информационный партнер.

 

 


 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1036
Теги:
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду