23 лютого - JulianTomas & Friends у Бабуіні*

11 Лютого 2013
1123
11 Лютого 2013
18:30

23 лютого - JulianTomas & Friends у Бабуіні*

1123
23 лютого - JulianTomas & Friends у Бабуіні*

23 лютого о 19.00, у Бабуіні (вул. Симона Петлюри, 10) - концерт JulianTomas & Friend.

 

«Якщо тобі пощастило дійсно полюбити когось, і це взаємно, тоді тобі більше нічого не треба».

Джуліан Томас

Він довго шукав себе, він грав на барабанах та перкусії, поки не відкрив в собі вокаліста. Він змінив не один колектив, поки не створив свій і залишається вірним йому протягом 12 років. Він перейняв найкращі традиції джазової музики, він висловлює у своїй музиці любов.

Він - Джуліан Томас. Проста людина з непростою біографією, приголомшливий вокаліст і композитор, який зібрав навколо себе кращих музикантів Англії.

JulianTomas & Friends - колектив, створений в 2000 році, сплів в своїх піснях мелодії чорних американських кварталів початку ХХ століття і сучасну елітарність туманною Англії.

Хриплувато-ніжний голос Джуліана Томаса, акустичне наповнення ритмічних мелодій і зворушливі тексти пісень дозволяють слухачам відчувати всю гаму емоцій і надовго зберігаються в пам'яті.

У 2012 році група записує новий альбом - «This Fortress Love».

Один рік репетицій і п'ять днів запису дали свої плоди - «This Fortress Love» став не просто зібранням останніх пісень групи, а концептуальним твором. Це маніфест любові - справжньої і взаємної. Це маніфест творчості - чесному і все проникаючої» - повідомляють організатори.

 

Більше інформації на сайті: www.juliantomas.com

 

Відео:

http://clck.ru/742zC

http://clck.ru/746yW

 

Вхід:

140 грн-день концерту

120 грн - попередній продаж

 

Інформація за телефоном:

+38 050 356 33 26

+30985596911

 

*«Детектор медіа» інформаційний партнер.

 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1123
Теги:
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду