2 листопада - зустріч блогерів Корреспондент.net у Львові

25 Жовтня 2012
5175
25 Жовтня 2012
11:50

2 листопада - зустріч блогерів Корреспондент.net у Львові

5175
2 листопада - зустріч блогерів Корреспондент.net у Львові

Корреспондент.net за підтримки Посольства США в Україні розпочинає новий сезон проекту Блог-платформа із зустрічі блогерів у Львові 2 листопада.

 

Під час зустрічі блогери та представники ЗМІ обговорять тему «Громадянська журналістика Західної України - особливості та проблеми».

 

Спікерами Блог-платформи можуть стати всі охочі громадські журналісти з цікавими блог-проектами. Для участі в проекті необхідно подати заявку через сторінку Блог-платформи на сайті korrespondent.net. Відбір проектів і блогерів буде здійснюватися організаторами проекту.

 

До участі також запрошуються представники ЗМІ, які зацікавлені у співпраці з блогерами або вже мають такий досвід. Крім основних виступів, передбачений формат міні-презентацій, в рамках якого всі охочі зможуть коротко представити свої блог-проекти.

 

Загалом з листопада 2012 року по квітень 2013 року в рамках проекту Блог-платформа Корреспондент.net відбудуться форуми блогерів та представників ЗМІ у шести містах України: Львові, Донецьку, Харкові, Одесі, Дніпропетровську, Києві.

 

Під час роботи Блог-платформи громадські журналісти будуть обговорювати теми, актуальні для їхніх регіонів, а також загальнонаціональні питання. Спілкування проходитиме у вигляді презентацій блог-проектів або панельних дискусій на задану тему, і всі присутні зможуть поставити питання спікерам. Питання також будуть прийматися в Twitter з хештегом #блогплатформа.

 

Зустріч транслюватиметься в онлайн-режимі на сайті Корреспондент.net у розділі Відео. Ролики з виступами можна буде подивитися в розділі Блог-платформа.

 

Контактна інформація: Віра Черниш, +38 067 723 6709, v.chernysh@ph.umh.ua

 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
5175
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду