detector.media
25.10.2012 11:50
2 листопада - зустріч блогерів Корреспондент.net у Львові

Корреспондент.net за підтримки Посольства США в Україні розпочинає новий сезон проекту Блог-платформа із зустрічі блогерів у Львові 2 листопада.

 

Під час зустрічі блогери та представники ЗМІ обговорять тему «Громадянська журналістика Західної України - особливості та проблеми».

 

Спікерами Блог-платформи можуть стати всі охочі громадські журналісти з цікавими блог-проектами. Для участі в проекті необхідно подати заявку через сторінку Блог-платформи на сайті korrespondent.net. Відбір проектів і блогерів буде здійснюватися організаторами проекту.

 

До участі також запрошуються представники ЗМІ, які зацікавлені у співпраці з блогерами або вже мають такий досвід. Крім основних виступів, передбачений формат міні-презентацій, в рамках якого всі охочі зможуть коротко представити свої блог-проекти.

 

Загалом з листопада 2012 року по квітень 2013 року в рамках проекту Блог-платформа Корреспондент.net відбудуться форуми блогерів та представників ЗМІ у шести містах України: Львові, Донецьку, Харкові, Одесі, Дніпропетровську, Києві.

 

Під час роботи Блог-платформи громадські журналісти будуть обговорювати теми, актуальні для їхніх регіонів, а також загальнонаціональні питання. Спілкування проходитиме у вигляді презентацій блог-проектів або панельних дискусій на задану тему, і всі присутні зможуть поставити питання спікерам. Питання також будуть прийматися в Twitter з хештегом #блогплатформа.

 

Зустріч транслюватиметься в онлайн-режимі на сайті Корреспондент.net у розділі Відео. Ролики з виступами можна буде подивитися в розділі Блог-платформа.

 

Контактна інформація: Віра Черниш, +38 067 723 6709, v.chernysh@ph.umh.ua

 

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY