1 - 30 листопада - фестиваль «Інше кіно»

24 Жовтня 2012
3781
24 Жовтня 2012
12:11

1 - 30 листопада - фестиваль «Інше кіно»

3781
1 - 30 листопада - фестиваль «Інше кіно»

1 - 30 листопада в 15 містах України пройде Перший фестиваль «Інше кіно», який проводить компанія «Інше кіно», кінотеатральний дистриб'ютор арт-кіно в СНД з 1993 року. У програмі огляду, який пройде під девізом «Дивись! Відчувай! Міркуй!», - новинки міжнародних фестивалів і найяскравіші зразки авторського кінематографа, які побачать глядачі в Києві, Одесі, Харкові, Донецьку, Чернівцях, Запоріжжі і Львові.

 

Фільмом відкриття фестивалю стане один з найяскравіших фільмів недавнього фестивалю в Локарно неспішне роуд-муві «Самая самотня планета» (The Loneliest Planet). Від одного з найперспективніших незалежних режисерів Америки Джулії Локтєв. Гаель Гарсіа Берналь здійснює подорож по горах Грузії зі своєю подружкою - з нізвідки в нікуди. Крім Локарно, стрічка побувала на фестивалях Санденс, в Торонто і Нью-Йорку.

 

У Києві фільми фестивалю можна буде подивитися в кінотеатрах «Київ», «Жовтень», «Кінопанорама», «Флоренція», «Ленінград», «Чапаєва», «Магнат». Допрем'єрний показ відкриття відбудеться 24 жовтня в кінотеатрі «Правда», де відбудеться українська прем'єра фільму «Найсамотніша планета». Програму Фестивалю представить кінокритик Андрій Алферов.

 

Докладніше дивіться тут

Контакти: прес-служба компанії «Інше кіно», 044 425 8751

 

 


 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
3781
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду