detector.media
24.10.2012 12:11
1 - 30 листопада - фестиваль «Інше кіно»

1 - 30 листопада в 15 містах України пройде Перший фестиваль «Інше кіно», який проводить компанія «Інше кіно», кінотеатральний дистриб'ютор арт-кіно в СНД з 1993 року. У програмі огляду, який пройде під девізом «Дивись! Відчувай! Міркуй!», - новинки міжнародних фестивалів і найяскравіші зразки авторського кінематографа, які побачать глядачі в Києві, Одесі, Харкові, Донецьку, Чернівцях, Запоріжжі і Львові.

 

Фільмом відкриття фестивалю стане один з найяскравіших фільмів недавнього фестивалю в Локарно неспішне роуд-муві «Самая самотня планета» (The Loneliest Planet). Від одного з найперспективніших незалежних режисерів Америки Джулії Локтєв. Гаель Гарсіа Берналь здійснює подорож по горах Грузії зі своєю подружкою - з нізвідки в нікуди. Крім Локарно, стрічка побувала на фестивалях Санденс, в Торонто і Нью-Йорку.

 

У Києві фільми фестивалю можна буде подивитися в кінотеатрах «Київ», «Жовтень», «Кінопанорама», «Флоренція», «Ленінград», «Чапаєва», «Магнат». Допрем'єрний показ відкриття відбудеться 24 жовтня в кінотеатрі «Правда», де відбудеться українська прем'єра фільму «Найсамотніша планета». Програму Фестивалю представить кінокритик Андрій Алферов.

 

Докладніше дивіться тут

Контакти: прес-служба компанії «Інше кіно», 044 425 8751

 

 


 

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY