До 1 листопада приймаються заявки журналістів на тримісячне стажування в Німеччині

21 Вересня 2012
4207
21 Вересня 2012
09:44

До 1 листопада приймаються заявки журналістів на тримісячне стажування в Німеччині

4207
До 1 листопада приймаються заявки журналістів на тримісячне стажування в Німеччині

Фонд Роберта Боша в співпраці з Берлінською школою журналістики запрошують молодих журналістів із Центральної та Східної Європи на тримісячне стажування в Німеччині «Засоби масової інформації - посередники між народами 2013». Подавати заяви можуть журналісти з Азербайджану, Білорусі, Болгарії, Вірменії, Грузії, Естонії, Латвії, Литви, Молдови, Польщі, Румунії, Словаччини, Словенії, Угорщини, України, Хорватії та Чехії.

 

Навчально-практичне перебування в Берліні з 1 березня до 31 травня 2013 року охоплює:

- протягом першого місяця - компактний ознайомлювальний курс про Німеччину, відносини і спільні перспективи країн як всередині Європейського Союзу, так і з країнами, які не є членами ЄС (у формі дискусій, лекцій та екскурсій)

- протягом наступних двох місяців - практика, залежно від кваліфікації та наявних пропозицій - в одній із редакцій (газети, радіо, ТБ) німецької столиці

 

Учасники ознайомляться з особливостями роботи німецьких колег і самі працюватимуть «тимчасовими кореспондентами». Вони отримають можливість готувати матеріали як для німецької редакції, так і для своєї редакції на Батьківщині.

 

Стипендіати отримають:

- щомісячну стипендію розміром 1.100 євро

- кураторську опіку в гостьовій редакції

- підтримку в пошуку житла

 

Передумови:

- журналістський професійний досвід

- добре знання німецької мови

 

Формуляри заяв і додаткову інформацію про програму можна знайти тут

 

Кінець терміну подання заяв: 1 листопада 2012 року

 

Відбіркові співбесіди відбудуться наприкінці листопада

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
4207
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду