21 вересня - церемонія нагородження переможців творчої платформи «Арт-вибір»

19 Вересня 2012
2917
19 Вересня 2012
14:22

21 вересня - церемонія нагородження переможців творчої платформи «Арт-вибір»

2917
21 вересня - церемонія нагородження переможців творчої платформи «Арт-вибір»

21 вересня у галереї «Карась», що на Андріївському узвозі, відбудеться церемонія нагородження переможців творчої платформи «Арт-вибір».

Організатор проекту - Незалежна асоціація телерадіомовників за підтримки міжнародного фонду «Відродження» та Ради Європи.

Творча платформа «Арт-вибір» - це конкурс відеороликів, малюнків-демотиваторів, аудіо роликів та конкурс слоганів на виборчу тематику, об'єднаних двома темами: «Прийди та проголосуй!» та «Не продавай свій голос!». Проект не співпрацює із жодною політичною силою та має на меті спонукати українців виконати свій громадянський обов'язок.

Участь у церемонії візьмуть учасники проекту, організатори та журі, серед яких Андрій Куликов (журналіст каналу ICTV), Наталя Лигачова (редактор інтернет-проекту «Детектор медіа»), Валентин Коваль (головний редактор каналу М1), Євген Карась (директор галереї «Карась»), Максим Саваневський (головний редактор блогу Watcher), Андрій Курков (письменник) та Росава (співачка).

Під час церемонії буде змога ознайомитися із усіма поданими конкурсними роботами, яких на конкурс надійшло із усіх регіонів України близько ста.

Переможці проекту отримають грошові призи. Головний приз за найкращий відео ролик - 8000 грн., два інших переможця отримають по 4000 грн, ще три - по 2000 грн. Головний приз у конкурсі за найкращий аудіо ролик - 4000 грн, також фіналісти отримають додаткові призи від Ради Європи: MP3-плеєр, диктофон і планшет. За найкращий малюнок-демотиватор два переможця отримають по 1600 грн. За найкращий слоган два фіналісти отримають по 1400 грн, також Рада Європи подарує додаткові призи учасникам цього  конкурсу - MP3-плеєр і диктофон.

Церемонія триватиме з 17.00 до 19.00 год.

Адреса - Андріївський Узвіз, 22-а.

Акредитація:  Христина Дрогомирецька, 067 657 95 15, artvybir@gmail.com

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
2917
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду