6 вересня о 19.00 - трансляція «Онлайн кампусу виборців» із Денисом Москалем

6 Вересня 2012
3982
6 Вересня 2012
12:27

6 вересня о 19.00 - трансляція «Онлайн кампусу виборців» із Денисом Москалем

3982
6 вересня о 19.00 - трансляція «Онлайн кампусу виборців» із Денисом Москалем

6 вересня в рамках проекту «Онлайн кампус виборців» продовжується серія онлайн дебатів університетської спільноти 25 регіонів України з лідерами провідних політичних сил. Цього разу дебатувати з молоддю та представляти «Партію зелених України» прийде Денис Москаль



Транслюватиметься програма з 19.00 до 21.00 на провідних інтернет-медіа.  Також проект  вийде окремою телеверсією на партнерських телевізійних каналах. Онлайн-трансляцію здійснює канал BeTV.



Гостями програми в студії стануть журналісти, політичні експерти та представники студентства.

 

Вибори нового складу Верховної Ради є шансом для молодих інтелектуалів формулювати завдання для народних обранців та впливати на майбутнє держави і динаміку суспільного розвитку.

 

Запитання напередодні дебатів можна ставити тут


Запрошуємо представників ЗМІ акредитуватися  за тел. 093-872-4152 (Олександра Шумаєва), або alexandrashumaeva@gmail.com

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
3982
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду